שלומות לכם!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
שלומות לכם! ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני רוצה לפצוח במיני-פרוייקט קטן, אולי נעורר קצת את הפורום
אני רוצה לרכז את כל הסרטים, תוכניות טלוויזיה, טריילרים שהשירים של מישל הופיעו בהם (או מישל עצמה). כל אחד יכול לנדב את ההופעות/שירים שהוא מכיר. בסוף זה יהיה מאמר יפה עם תמונות ו(בתקווה) קטעים מהסרטים. בהצלחה לכולנו והשתתפות נעימה! (
?) תוכניות טלוויזיה באפי קוטלת הערפדים (
) - פרק Tabula Rasa ,6x08. השיר: Goodbye to you. מכושפות - פרק Centennial Charmed ,5x12. השיר: Goodbye to you + הופעה של מישל עצמה. חלום אמריקאי - שיחקה את לסלי גור בשיר You don't Own Me. (מישהו יודע פרק?) מורשת העטלף - השיר: All You Wanted (מישהו יודע פרק?) סרטים מה בחורה רוצה. השיר: You get Me. טריילרים פתאום 30. השיר: Breathe. יאללה, קוּמוּ עוּרוּ ולעבודה! (להגנה ולשלום עלו והגשימו - עלו נעלה!
)

Shibby Master

New member
זה מה שעלה לי בינתיים

בסוף של ירח דבש מטורף היה את you set me free באמריקן פאי 2 היה את everywhere מתי שהם סידרו את הבית חוף שלהם נראה לי. את רוצה גם תוכניות אירוח וכאלה? סטייל ג'יי לנו וקונאן אובר'איין?

Shibby Master

New member
אה חחחח נזכרתי בעוד משהו

משעשע למדי: פעם אחת במורדים השמיעו את game of love והם עשו לזה איזה ריקוד מפגר..

buffgirl

New member
עוד. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

טריילרים באפי קוטלת הערפדים - פרק Empty Places, 7x19. השיר: Goodbye to you.

OrdinaryDay

New member
היה גם את הסידרה הזו...

של הזמר ההוא...לא זוכרת את שמו, אך דיברנו על זה בפורום. היא הופיעה שם לפרק.

E

Elektra Natchios

Guest
בסרט -

The Hot Chick היא הופיעה כמה שניות בתור די.ג'יי

I Love Paige

New member
מממ... היה את You set me free

ב... ירח דבש מטורף, קראו לזה בעברית? ממש בסוף. והיה את You get me ביחצ"ן המסיבות. אני די בטוח שראיתי את everywhere איפשהו, אבל אין לי מושג איפה. :X

למעלה