שלומות לכם!

שלומות לכם!

תודה לך גרי רשף על ההזמנה! אני צריכה, שירי ילדוץ מסרטים מצוירים. בעברית. כלומר כל הבימבה, נילס הולגרסן למינהם, מילים לינקים שירים קבצים הכל!!!!!!! מקווה שתעזרו לי....

ST

New member
זה בינבה... ../images/Emo29.gif

נדמה לי שיש לי את רוב המילים של הסדרות האלו... את יכולה להיות יותר ספציפית, כדי שנוכל לעזור? פעם היה לי לינק לאתר שיש בו הרבה מהשירים האלו. כרגע הוא לא עובד ונראה לי שהורידו אותו.. אני אבדוק שוב יותר מאוחר...

פלפל.

New member
וכל היתר בבלוג של רותם (?) ../images/Emo85.gif

לקצרים בזמן, הנה קישור: http://planet.nana.co.il/invisi עכשיו Off Topic: בלוג. זו האופנה כיום. שילוב של אתר אינטרנט שהוא גם יומן אישי וגם מוקדש לקונספט או לרעיון / נושא / עניין המרכז אנשים אחרים החולקים את יומנם האישי או את חוויותיהם האישיות הנוגעות לאותו עניין. משהו כזה. מין פורטל אישי. כל הדבר הזה, אומרים, נמצא בארץ בחיתוליו, ואפילו עוד אין לו שם עברי. רובם מוקפדים מאוד, מעוצבים יפה וחלקם אפילו מעניינים. אינביזיבל, האתר של רותם, אמור להיות כזה. לפי מה שהבנתי, הוא לא דוגמא מייצגת (לעיון נוסף - פורום הבלוגים), אבל יש בו קישור ל"קישקשתא וחברים", אוסף שירי תכניות ילדים די מקיף. חצי מהקישורים בו, כמובן, לא עובדים, אבל לעומת זאת, חצי הכוס המלאה טעימה. אם יש לכם שעה פנויה לאינטרנט, שווה לעשות היכרות עם העולם הזה.

למעלה