ברור שעדיף מיני דיסק!
אני גם כן התלבטתי כמוך, ובסופו של דבר בחרתי במיני דיסק: קודם כל, הוא הרבה יותר קטן, ויותר נוח לקחת אותו לכל מקום. דבר שני - אתה יכול להוריד שירים למיני דיסק לא משנה מאיפה - מהרדיו, מקלטות אודיו ישנות, מדיסקים, וגם מהמחשב. מוזר לי שאתה אומר שלמכשירים "חדשים" יש חיבור UBS, כי את המיני דיסק הראשון שלי קניתי לפני כמעט שנה, והיה לו חיבור UBS. זה מאוד מאוד פשוט -אתה מחבר את הכבל למחשב, המחשב מזהה את ה-UBS ומתקין אותו אוטומטית. כדי להקליט שירים מהמחשב יש כבל אנלוגי שמגיע עם המכשיר, אתה מחבר למחשב ולוחץ על הקלטה, ובזמן שאתה שומע את השירים זה מקליט אותם למיני דיסק. שים לב שאם בזמן שאתה מקליט שירים המחשב שלך עושה צלילים אחרים (למשל, הפרסומות המוזיקליות בתפוז...
) ישמעו את זה בהקלטה. הקלטה אופטית: אפשר רק ממיני דיסק לדיסקמן של סוני שיש בו מקום לכבל אופטי. במקרה לי יש אחד כזה, וכשמקליטים מדיסק למיני דיסק זה הרבה יותר קל, כי הוא באופן אוטומטי מזהה כל שיר, ויש גם עוד כבל שאפשר לחבר בזמן שמקליטים, וזה מזהה את השמות של השירים ומקליט אותם באופו אוטומטי למיני דיסק (ברוב הדיסקים אין שמות של שירים, אז אין לך טעם לקנות את הכבל הזה). אני ממליצה לך מאוד מאוד על המיני דיסק של סוני דגם MZ-R900, או את הדגם MZ-E700 (בדגם הזה אין אפשרות להקליט, אז תקנה את הדגם שדומה לו שיש לו הקלטה). שניהם מאוד חדשים (קניתי אותם לפני כמה חודשים ביפן, ומאז הם עדיין לא הגיעו לארה"ב). שני הדגמים מצוינים, בלי שום בעיה איתם. גולת הכותרות היא שה- R900 מקליט על כל מיני דיסק פי 4 מהזמן המקורי. מה שאומר שבעיקרון אתה יכול להכניס 4 דיסקים לתוך מיני דיסק אחד, אבל אני כבר הצלחתי להכניס שבעה דיסקים לתוך מיני אחד. עוד יתרונות בשני הדגמים האלה: הבטריה היא מאוד קטנה וקומפקטית, היא נטענת מחוץ למכשיר, והיא טובה להרבה הרבה מאוד זמן. עם המכשיר מגיע מין קונטיינר שמיועד לבטריות AA רגילות, אפשר לחבר את הקונטיינר הזה למכשיר ולהשתמש בבטריות AA אם במקרה נגמרת לך הבטרייה הרגילה. זה היה קצת ארוך, אבל אני מקווה שהבנת שהמסקנה היא שאתה צריך לקנות מיני דיסק
רצוי לקנות ביפן, שם זה ממש הרבה יותר זול מאשר בארץ או בארה"ב. אני חושבת שעכשיו מגיעה לי עמלה מסוני