שלומות רבים לכם חברייייייייים

שלומות רבים לכם חברייייייייים

מזמן לא הייתי פה אבל אני קורא נאמן. תקופה קצת מסובכת בשבילי לכן נעדרתי. אתם עדיין בכיף שלכם וזה עושה לי כיף. בא לי איזה שיר ככה, ומשום מה אני לא רואה שירים מתרוצצים פה כמו שחשבתי שיהיו. אז הרשו לי לתקן. קון פרמיסו... ארבולס יורן פור לוביאס אי מונטניאס פור איירס אנסי יורן לוס מיס אוז´וס פור טי קרידה מאנטה. טורנו אי דיגו קה וה-סר דה מי אן טיירס אז´נאס יו מבו מוריר בלאנקה סוס, בלאנקה ויסטס בלאנקה לה טו פיגורה, בלאנקס פלורס קאיין דה טי דה לה טו ארמוזורה. טורנו אי דיגו... אוחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודע אם אתם יודעים אבל השיר הזה, שהיה מן הסתם אהוב על כל יהודי הבלקן, שונה קצת בנסיבות לא כל כך נעימות. לפחות הפזמון: טורנו אי דיגו קה וה אזר דה מי אן טיירס אז´נאס יו מבו מוריר = שבתי וסיפרתי את שקרה לי, בארצות הניכר בא אלי מותי. יהודי סלוניקי נשלחו בשנת 1943 לאושוויץ ולטרבלינקה... את מילות הפזמון הם שינו מ"טרייאס אז´נאס" ל"טרייה פולוניה"... היינו ´שבתי וסיפרתי את שקרה לי, על אדמת פולין יבוא אלי מותי´. אויש נהיה עצוב קצת, אבל לא נורא, הנה אנחנו כאן כמעט 60 שנה אחרי שרים אותו שיר! אדיוס.

אוחחחח הבית השני אה???

לבנה את, לבנה ראיתיך צחורה היא כל דמותך, פרחי הלובן נושרים ממך מפאת יפייך....... אוחחחחחחחחחחח

avielss

New member
ווא איזה שיר איזה שיר

בהחלט מעלה דמעה. סקפו לה תקופה קה נו סטובו בואנה אספרו וור טה מס אקי!!!! דיר בלקום סי נו

רותי ב.

New member
אוחחחח, איזה שיר.....

. אי קומו סטאז?? ברוך החוזר. חסרת פה.

ברוך שובך...בואן פיפינו ...ואל...../images/Emo24.gif

תשכח במיפגש להביא קובץ שירים... וככה תשיר לנו ... מבטיחה להיצטרף לפיזמון... אי טודו סוואזר בואנו....

למעלה