שלומות, שאלות ולוח מודעות

Ofer54

New member
Melbourne:need to find a place

Anyone, Do you know good israelis I can share a house\apartment with? a. My own room b. ---Not a house with 15 people if you know what i mean...? c.Nice -fun people d. Good condition If you know somthing or looking for someone yourself - let me know.. Email:eek:[email protected] ?

יחפנית1

New member
מחפשת פרטנר/ים לטיול

הי חבר"ה שמי ריקי אני בת 38 ומחפשת חבר"ה 34-40 לטיול מגניב, יש ראש מגניב ראש צעיר למרות גילי, אני חודש פה וקצת לא הרגשתי טוב ועדיין לא יצא לי לטייל,אני גרה אצל זוג חברים בסידני, אפילו לסופי שבוע אני אשמח מאוד. אני גם מחפשת עבודה בטיפול בילדים כאן אצל יהודים אז אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה אני אשמח מאוד.

תפוז Live ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo98.gif

המועצה הלאומית לשלום הילד, אשר נוסדה בשנת 1980, היא הגוף הותיק והגדול מסוגו בישראל, העוסק במכלול הנושאים של זכויות הילד. ייחודה בפעילות כוללנית ומקיפה למענם של כל הילדים בישראל - בלי הבדל דת, גזע ומין. המועצה עוסקת בל תחום אפשרי כולל: חינוך, בריאות, מצוקה, התעללות, משטרה ועבריינות, חקיקה ומשפט, תקשורת וצרכנות ותחומים רבים נוספים. המועצה פועלת כשדולה וכארגון סינגור, אך במקביל מקיימת גם מרכז משפטי, מרכז מחקר, מרכז חינוך והדרכה ומערכת של פרוייקטים חדשניים. ד"ר יצחק קדמן מהמועצה הלאומית לשלום הילד יתארח היום ב-15:00 בפורום אלימות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם...
אל תשכחו לדרג את המצעד הרשמי של ישראל באינטרנט- "הקופסה".

Gefen

New member
שלומות, שאלות ולוח מודעות ../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif

נכנסו אמרו שלום ולא ממש שמנו לב.... שאלות שנשאלו ולא ממש קבלו תשובה... מודעות למינהן שכבר הספיקו לרדת להן בדף... את כל אלה אני משרשרת הנה, למען הסדר הטוב וגם כדי לתת צ'אנס שני להגיב למי שמאוד רצה ולא הספיק..
גפן

למעלה