ד"א לפי 'סקירה' קצרה בפורום הבנתי שכולם תקועים על 2-3 אלבומים של הלהקה (PT) למה מקפחים את On the sunday of life, The sky moves sideways, Up the downstair ובכלל התקופה המוקדמת שלהם.. O: יש פה מישהו ששומע?
משתדלים לא לקפח, Up The downstair וTSMS PHASE 1 באמת ייחודיים לי יותר קשה להתחבר ל On the sunday of Life מהיותו יותר פסיכדאלי ושונה מהאחרים. למרות שLSD שיר מצחיק נו טוב, לא כל בכורה של להקה צריך להיות יצירת מופת תישאר איתנו
אולי התחברתי לאלבום הראשון שלהם כ"כ בגלל שרוב הלהקות היום מנסות לעשות את 'הפריצה הגדולה' לתעשיית המוזיקה (איכס תעשייה, פוי!) עם מוזיקה מוכרת שקל להתחבר אליה וPT התחילו בסגנון שונה מכל דבר ששמעתי בינתיים... זו גאונות! P: אני רוצה להישאר עכשיו תתנו לי תמריץ לעשות את זה
את up the downstair לא אהבתי כל-כך. יש כמה שירים טובים אבל בתור אלבום הוא לא עובד לדעתי. את on the sunday of life מעולם לא שמעתי. (כן, גם אני מופתע) את the sky moves sideways אני ממש אוהב |נותן תמריץ|
בוא תספר לנו קצת על עצמך. לכל אחד פה יש את הטעם האישי שלו כשזה מגיע לאלבומים של PT אני אישית מאוהב הרבה יותר באלבומים הישנים יותר Signify הוא האהוב עלי
בן ג'יני, 19 (בעוד שבוע וחצי) מחיפה. האלבום האהוב עלי הוא Sky Moves Sideways, ואני גם מאוד אוהב את המוקדמים יותר של הלהקה (להוצי את On The Sunday of Life, שאני לא מתחבר אליו ואוהב מספר מצומצם מאוד של שירים ממנו). השתלבות מהירה והתמכרות נעימה