שלומות
שאלונת קטנטונת

Elinor BC

New member
שלומות../images/Emo13.gif שאלונת קטנטונת../images/Emo26.gif

מטרופולין, מזאת הלהקה הזאת בעצם? או הרכב? פשוט השיר הראשון ששמעתי היה "לא אומרת כלום", שאהבתי מאוד.. אבל אממ השיר השני ("לישון בלי לחלום"), פתאום לא הבנתי מה דנה ברגר קשורה? אפשר טיפה פרטים על ההרכב, מי הזמרים, מזה? תודה רבה מראש לעוזרים
יום טוב
אלינור.

scoobysnax

New member
הממ..

מטרופולין זה בעצם השם של הפרוייקט בהפקתו של עופר מאירי, שאחרי הרבה שנים בהפקה החליט לעשות משהו מול המיקרופון, עם עוד אמנים, שכוללים בין השאר את דנה ברגר, אפרת גוש, ברק גביזון, שרונה נסטוביץ', ואמילי קרפל [ועוד..] הפרוייקט לא בהכרח נותן דגש על האמן המבצע, אלא יותר על המוסיקה, ובכך יוצר מעין פירמה חדשה של מוסיקה ישראלית. כל שיר מבוצע ע"י אמן אחר [או מספר אמנים] שכולם מרכיבים את מטרופולין. אני ממליץ להכנס לאתר כדי להתרשם יותר מי הם ומה הם עושים =]הכתובת בראש העמוד הזה [או שתלחצי -כאן-] מקווה שזה הבהיר לך קצת יותר =]

גם אני לא ממש הבנתי..

אז זה בערך בסגנון של הפרויקט של עידן רייכל כזה?

pishkashit

New member
לא בדיוק...

עופר הפיק את הפרוייקט בצורה כזו שה-דגש הוא יותר על הסאונד, האמנים שמשתתפים בפרוייקט הם חלק ממנו וכל אחד בדרכו המיוחדת משפיע על אופי השירים... בטח כמו ששמעת כבר הבנת שזה לא סגנון מוזיקה רגיל.. אני מקווה שהבנת.. את מוזמנת לקרוא במאמרים שנמצאים בראש הדף על מטרופולין והרכב הפרוייקט וגם באתר

למעלה