הנה העוגה השנייה שהכנתי מבצק סוכר :] לדעתי היא יצאה יותר יפה מהראשונה... וגם עשיתי אותה קטנה יותר כי האנשים כאן לא ממש חסידים של בצק סוכר.. (אני מבינה למה). אשמח לקבל הערות לשיפור (אני יודעת שהצבעים בהירים מדי.. פשוט אלו צבעי פסטל וזה מה שיש לי)
כשאמרת התחתית התכוונת לסגירה? אם כן אני יודעת שהיא לא ממש טובה... פשוט הסרט יצא קצר מדי והתעצלתי לעשות מחדש... אני מקווה שעוד כמה פעמים זה כבר יראה יותר טוב, ושגם אמצא שיטה לחתוך קווים ישרים בלי מכשירים כלשהם.