שלומות

karin4

New member
שלומות

אני חדשה כאן בפורום, ומכורה למשחק. אני לא חושבת שיהיה כאן מישהו שיוכל לעמוד בכישורי המשחק שלי.. שנים שאני מחפשת מישהו שיביס אותי, או שלפחות יאיים על האגו הגברי שלי בעניין, אבל אין בנמצא. אם יש כאן מישהו, כל אחד, שחושב שהוא מספיק טוב במשחק כדי להביסני, הוא מוזמן לשלוח לי הודעה במסרים הפרטיים, ולקבוע תאריך למשחק. תודה מראש, קארין, כרישה בשחמט

aaa123

Member
אני מציע לך לשחק בתחרויות

לא מצאתי את השם שלך בחיפוש באתר של האיגוד כך שאני מניח שאת לא שיחקת בתחרויות שחמט (את יכולה לתקן לתקן אותי אם אני טועה). אני משער שתצליחי למצוא בקלות יריב שיביס אותך אם תשחקי בתחרויות(יתכן שלא בתחרויות הראשונות אבל במקרה זה אחרי שתנצחי בתחרויות הראשונות תוכלי לשחק בתחרויות ברמה גבוהה יותר) . שחקנים בדרך כלל מתקדמים על סמך נסיון שהם צוברים ואני לא יודע על שחקן שהתחיל לשחק בתחרויות ברמה של רב אמן אם כי היום שחקנים יכולים לצבור נסיון במשחקים מול המחשב ולהתחיל ברמה גבוהה יחסית. יש הרבה תוכניות שחמט חופשיות שניתן להוריד מהאינטרנט וחלק גדול מהן מנצחות יותר מ99.99 אחוזים של השחמטאים כך שאת יכולה גם לנסות לשחק נגדן אם את מחפשת את מי שהוא מספיק טוב כדי לנצחך.

shyguy1

New member
מקבל את האתגר

אני אשמח לגלות אם את יכולה להביס אותי

למעלה