שלומות

שלומות

אחרי בירורים מעמיקים הבנתי שההנהלה כאן סבלנית ולא יכעסו אם אני אזכיר שאני עדיין נורא נורא מחכה למילים מאצלי בבית......כבר האמת רשמתי את זה איפשהו אך זה ירד עמוד ואמרו לי "יאללה שימי הודעה חדשה" אז שמתי תודה

shellyland

New member
תיקון: ההנהלה כאן מאוד לא סבלנית

(להזכירך: תמיד רוצה הכל, בבת אחת) אבל היא בהחלט הנהלה סובלנית. מצידי שימי אלף הודעות חדשות, עד שתקבלי את התשובה הזאת: אצלי בבית (Casa de bamba) - שיר של מרטיניו דה ויולה שמופיע בעברית באלבומים "ארץ טרופית יפה" ו"ארץ טרופית משגעת". הנה המילים + נסיון לעברת את ההיגוי הפונטי שלהן (הערה: זה אינו השיר במלואו, אלא רק הקטעים שמופיעים ב"ארץ טרופית משגעת): Na minha casa todo mundo é bamba נה מי(נ)יה קאזה טודו מונדו אה במבה Todo mundo bebe, todo mundo samba טודו מונדו בבי, טודו מונדו סמבה Na minha casa não se liga pra intriga נה מי(נ)יה קאזה נאו סי ליגה פרה אינטריגה Todo mundo xinga, todo mundo briga טודו מונדו שיגה, טודו מונדו בריגה Macumba lá na minha casa מקומבה לה נה מי(נ)יה קאזה Tem galinha preta, azeite de dendê טיין גליניה פרטה, אזייצ´י ג´י דנדה A ladainha lá na minha casa אה לדאיניה לה נה מי(נ)יה קאזה Tem reza bonitinha e canjiquinha pra comer טיין רזה בוניצ´יניה אי קאנז´יקיניה פרה קומר Se tem alguém aflito סי טיין אאוגיין אפליטו Todo mundo chora, todo mundo sofre טודו מונדו שורה, טודו מונדו סופרי Mas logo se reza pra São Benedito מייש לוגו סי רזה פרה סאו בנדיטו Pra Nossa Senhora e pra Santo Onofre פרה נוסה סניורה, פרה סנטו אונורפי Mas se tem alguém cantando מייש סי טיין אאוגיין קנטנדו Todo mundo canta, todo mundo dança טודו מונדו קנטה, טודו מונדו דנסה Todo mundo samba e ninguém se cansa טודו מונדו סמבה אי נינגיין סי קנסה Pois minha casa é casa de bamba.. פוייש מי(נ)יה קאזה אה קאזה ג´י במבה...

ואי מגניב תודה

עכשיו רק אני צריכה להדפיס ולנסות להגיד הכל מצויין אור

למעלה