שלומות

PiKolulo

New member
שלומות

אני מדריכה בתנועת נוער שלא קשורה לשום תנועה ארצית. אנחנו רוצים להצטרף לצופים, מישהו יודע מה התנאים? קצת מידע על הצופים.. זה יהיה נחמד ביותר מצידכם:)

Orange Queen

New member
קצת פרטים.

תנועת הצופים היא תנועה הממלכתית היחידה בארץ. התנועה אינה מזדהה עם שום גוף פוליטי והיא למעשה א-מפלגתית. האידאל בתנועה הוא לדון בנושאים פוליטים ולתת לחניכים להחליט בצורה אינדבדואלית. בנוסף התנועה מחנכת לערכים אוניברסליים. חניכי הצופים הם מכיתות ד'-יב'. הפעילות עוברת בקבוצות קטנות בדר"כ. ימי הפעילות הם שלישי ושבת בין השעות 16:30-18:30 (ברוב השבטים בארץ) לפרטים נוספים תפני אל השבט הקרוב לאיזור מגורייך. אם תרשמי באיזה עיר את גרה, אני בטוחה שיהיה מישהו מהפורום שידע להנות אותך אל מספר הטלפון המתאים. בהצלחה.

Trranger

New member
כמה דברים שיכולים לעניין אותך ../images/Emo13.gif

התנועה מחולקת ל9 הנהגות לפי אזורים(למרות שיש כמה יוצאים מן הכלל דוגמת שבט אילת ששייך להנהגת דן-רמת גן). התנועה פועלת על פי שישה עקרונות(אם את רוצה אני יכול לכתוב לך אותם). השבט שלכם יהיה כפוף בעצם להחלטות של מועצת התנועה וההנהגה. בהצלחה

Ayoola

New member
קצת מידע ענייני יותר...

דבר ראשון, השבט הקרוב אלייך [או שמא אלינו] הוא שבט עומר בבנימינה. ואין מצב, אבל אין מצב שישייכו אתכם לצופים. תאמיני לי, אני יודעת על מה אני מדברת. בהצלחה בכל אופן. איילת.

Ayoola

New member
צ'מעי...

אני מכירה את המקום, אני גרה שם. אני הולכת לשבט עומר בבנימינה, שזה קרוב יחסית. העניין הוא שלא יפתחו שם שבט, כי אין שם מספיק חניכים. חוצמזה שהמועצה לא תסכים, כי היישוב הוא יישוב בית"רי. תאמינו לי כשאני אומרת - אין מצב

PiKolulo

New member
לא נכון איילת

אנחנו כבר לא ישוב ביתרי זה א' כל, וב' כל אנחנו לא סגרנו את העיניין אבל אנחנו רוצים להצטרף לתנועה שהיא לא פוליטית והמועצה כן תסכים. ואגב, יש חניכים - והרבה

Ayoola

New member
את שוכחת עם מי את מדברת מותק.

המועצה לא תסכים. תאמיני לי שאני יודעת מה אני אומרת. ואם את עדיין מתקשה להאמין אני אזכיר לך מי אבא שלי...

למעלה