שלומות...

N o o r

New member
שלומות...

היי אנשים...קודם כל שבת דבש,שבת מלאה ב-
.... הבנתי שמחר בנות נחמה יופיעו בג'ה פן....מישהו יודע אם זה נכון?..... אחלה שבת שתהיה...תעשו חיים...תבלו בנעימים
נועה.

ras yam

New member
בנות נחמה וקולולוששש מוצ"ש בג'ה פן:

הבנות נחמה עם: כל המילים נטולות, פתיחת דלתות 22:00 אם אנלא טועה, בערך 50 60 שקל כניסה, לפי דעתי הולך להיות מפוצץץ מומלץ להתפנק, מופע ישיבה עם כריות פינוקים ואחלה הרכבים! תהני=]

ras yam

New member
הלוואי והייתי יכולה ללכת..

אבל יש דברים יותר חשובים מקרן, עם כל הערכה שלי אליה ולהרכב המדהים שלה [וקולולוש גם מעולים!! ריספקטט] יאללה תרימו תמקום לשמיים גם בשמי ושיהיה רק בטוב=]

נור!!!

שבת שלום מתוקה!! מה קורה יפה קטנה?!??! יום חמישי הקרוב יש בסלואו משה את גימ"ל סאונד וגיא גפן (מאיימר..)!! אה, ויום למחרת, ביום שישי- 3.2 יש את גיל ראסטה, סאבו (מסוליקו) וגימ"ל
פרטים בהמשך..!! שיהיה המשך יום מוצלח וממסטל =) -כשף!

N o o r

New member
שלום לך יא...מכשפת../images/Emo8.gif....

היי....מה המצב?.....פעם ראשונה שאני כותבת לך כאן...מגניב..חח...תמיד יש פעם ראשונה...(אני צריכה שתזכירי לי אגב את השם של החנות שאמרת לי לגבי התיקות,עיניינת אותי
)... אתמול דווקא גם הייתי בסלואו משה..היה מגניב לאלללה...בעיקרון אני כל יום חמישי שם בפנאן...קצת שמת לב לזה..חחחח....ווואלה יום שישי נשמע מגניב לאללה....תודה על העידכון.ואוסיף ואומר אקדים את המאוחר שיהיה שבוע מקסים עד כדי כך שה
....לא ירצה לרדת מהפנים... וגם לכם אנשים יפים....תהנו מהשארית של הסופשבוע ושיהיה שבוע טוב מלא בסיפוק והנאה ומוזיקה טובה! נ.ב....היום בג'ה פן
נועה.

פנאן אחות :)

החנות היא "קוםבמלה" ברחוב קינג ג'ורג' ת"א.. שיהיה שבוע טוב מלא ב
ובסאטלות טובות וחיוביות =] -כשף!

למעלה