שלומית תקלטי נקמה קטנה...

שעומז

New member
שלומית תקלטי נקמה קטנה...

אז בגלל שעינת עדיין מסרבת להביא לי את השיר של הפוסי ובגלל שאני היום מאווררת מהבוידעם כל מיני דברים תשמעי סיפור מצחיק על עינת!!! היינו אצלהם בבית איזה שבת ובני אבא של עינת הוריד מהאינטרנט שירים במרוקאית שאמא שלי רצתה אז בני ביקש מעינת להקליט לאמא שלי אותם על קלטת שיש לה. עינת הקליטה ובדרך חזרה הבייתה, בנסיעה, שמענו את הקלטת, את קולטת שירים במרוקאית ופתאום......... את שומעת איזה בריטני ספירס וואנבי אחת שרה (לידיעתכם זה היה השיר אופס אי דיד איט אגאין...) זאת הייתה עינת שהקליטה את עצמה שרה ממיטב שיריה של בריטני האלילה!!! חחחחחחחחחחחח מיותר לציין שישר התקשרנו לעינתי ביקשנו שישימו אותנו בספיקר ונתנו לכל המשפחה שלה לשמוע את בריטני ספירס לייב בגרסת כיסוי של עינת!!! מה עינתי, לא הייתי צריכה לספר?! אופס אי דיד איט אגאין... יום נעים ומקסים ואחלה פסח שיהיה לכם!!! מיכל

שעומז

New member
בגלל שקיבלתי צרחות בטלפון ממישהי...

רק לידיעתכם לעינת יש אחלה קול שבעולם וזאת הייתה הקלטה מהרדיו, היא גם שרה ברדיו, הייתה תחרות בבי יו 99 אף אם לפני כמה שנים שצריך לעלות לשידור, לשיר ולקבל פרסים- מיותר לציין שעינתי עם הקול שלה קיבלה הכי הרבה פרסים, נכון?! עינתי מרוצה, את המאה שח את יכולה להעביר עם אבא שלך אלי, יש לך יום!!! חחחחחחחחחחחחחחחח סתם אני צוחקת אני מתה עליך!!! מיכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הם בדרך אלייך..... עשית את העבודה בשלמות.... שבוע הבא אני צריכה אותך, תקבלי כפול אם תצליחי לחמם את דוד העצבני לזרוק לכלב של השכן סטייק עם רעל.... כבר קניתי את הרעל..אז יש לך חצי עבודה לעשות...

אני חייבת להגיב על זה..

בישביל הפרוטוקול- אני היית בכיתה זזזזזזזזז'''''''''''!!!!!!!!!!!! עכשיו אני בי"א.......
זאת הייתה בכלל תחרות ברדיו שאמא שלי שכנעה אותי לשיר...מי יוע בכלל לשיר?!?! והיא פשוט הייתה חייבת להקליט את זה..... וחוץ מיזה מיכל את היתבלבלת אותה תקופה לא היה לנו אינטרנט..והשירים הוקלטו מדיסק.. ולא שרתי כמה שירים שרתי אחד..אז אל תשני .....!! יפה או לא יפה...את זה לא אני אומרת....
מיכל......אני רוצה את הקלטת...!! ותיכנסי כבר לאיציק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת....

שעומז

New member
עינתתתתתתתת

אין לי מושג איפה הקלטת היום אבל תהיי בטוחה שאני אעשה חיפוש כי אני מתה לשמוע את זה שוב!! "אופס אי דיד איט אגאין..." אני לא כל כך זוכרת מה היה שם אז נראה לי שאת אכן צודקת אבל אני רוצה שגם את תמצאי לי קלטת מסויימת עם שידורי רדיו מסויימים שהקלטנו, אם את זוכרת...ושרת בצורה מקסימה אל תזלזלי בעצמך עינתי!!! ואני כבר באיציק!!! יום טוב יום טוב מיכל

AvocadoWoman

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה! אני זוכרת את ההקלטה הזו והיא מדהימה! עינתוש- זקפי ראש והתהלכי בגאווה
דרך אגב- מיכלושק'ה- קבלי: Khia - Lick My Neck, My Back

שעומז

New member
היי שלומקה, שלומיקי ושלומישקה..

כוולם תחליפים לשם שלומית...ניקיתי כל היום לכן אני משוגעת כרגע אל תתייחסי כל כך לשטויות!!! אוקצור אני שמחה שנהנית מהנקמה הקטנה שלי, אני יודעת שאני נהניתי... אהה ודרך אגב מה כתבת לי שם? זה שיר להורדה? ואם זה שיר, למה לעזאזל שמישהו ישיר על זה שהוא רוצה שילקקו לו את הגב והצוואר?! אין על מה לשיר בימינו ששרים על ליקוקים ואם כרגע אני נשמעת משוגעת כי אני היחידה שלא מכירה את זה, אז את יודעת למה... יום נעים ומקסים ואחלה של פסח שיהיה לך!!! מיכל

שעומז

New member
שלומיתוש אני מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!

הורדתי עכשיו את השיר ונחשי מה גיליתי?! שזה השיר של הפוסי!!!!!! וואלה תודה עינת שיגעה אותי עם השיר הזה ואחר כך סירבה לתת לי אותו!!! איזה מגניב עכשיו הנקמה עוד יותר מושלמת!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיי נק מיי בק ליק מיי פוסי אנד מיי קראק!!! ותודה לך שלומית!!! אחלה יום שיהיה לך!!!!

שעומז

New member
עינתי.....

בבקשה אל תהיי בברוגז איתי נו באמת!!!! זה למה את לא עונה לי באיציק?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משוגעת זאת מחמאה!!!!! אז רק שתדעי אני אוהבת אותך המון ומחכה כבר לראות אותך ואם את לא מוכנה לדבר איתי אז על ה@#$ שלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אני צוחקת תירגעי, יא מרוקאית עצבנית אחת!!! חולה עליך מיכל

אל תדאגי מיכל...

לא עניתי לך בגלל שלא הייתי הכלל ליד המחשב....איפה הייתי? את בטח מנחשת... ואני לא כועסת..לקחתי את זה ממש בסבבה....אני רצינית..... נכון...יש פה את העיניין של קצת פאדיחות.................. יש לי מזל שאני לא מבית שמש...בואי נגיד את זה ככה...

שעומז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני פשוט פשוט מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מנחשת שהשתזפת עם סיוון... ואת לא חייבת להיות מבית שמש כדי לאיים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים מיכל

חחחחחחחחח קרוב קרוב

הלכתי בים..אבל לא הישתזפתי..והלכתי עם עדי ועינב..... אחר כך הלכנו לאכול את הגלידה הטעימה הזאת של מקדונלס....עם התוספות....את יודעת למה אני מתכוונת.....(אל תדאגי..אכלתי היום רק קרקרים..אז מותר לי.חחחחח) והתכוונתי לזה שמזל שאני לא מבית שמש..ככה היו לי יותר פאדיחות.....חחחחחחחחחחחח אוהבת המון!

שעומז

New member
אחותי אין לך ממה להתפדח!!!

וחוץ מזה מצאתי את הקלטת ואני הולכת לשים אותה כאן כדי שכולם ישמעו!!! ומותר לך לאכול גלידה יא מפגרת, רק אם את אוכלת אל תשכחי אותי... יענו....גם אני רוצה!!! ודש חם חם לעדי ועינב!!!! יווו כמה זמן לא ראיתי אותן!!! כבר שכחתי איך הן נראות!!! יום נעים ומקסים מיכל נ.ב אה לא באמת חשבת שאני הולכת לשים את ההקלטה שעשית פה, נכון?! סתם רציתי לראות אם תיבהלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כשתבואי אליי...

תראי אותן....ונעשה חיים אני מבטיחה לך...!! רק כדי שתביני..עד מחר אני עדיין בהשלמת בבית ספר המטומטם שלי!! ומה??? היום היה לי מ-ב-ח-ן...כן מבחן ב-ע-ר-ב-י-ת!!!! למה..? למה זה קורא לי..? טוב אני צריכה ללכת עכשיו לעשות עבודה בשל"ח..לעשות שיעורים באנגלית מתמטיקה ערבית כמובן ולקרוא את האלכימאי....כיף לי!! שזה משהו!!! מתה עלייך! נ.ב יווווווווווווו את לא יודעת איך ניבהלתי(בנימה צינית) אל תעשי לי את זה יותר מיכל....בבקשה....(גם בנימה צינית)

AvocadoWoman

New member
האלכימאי אמור להיות ספר יפה ..

תהני לך.. לי מחר גם יש תיגבור (או השלמה- איך שתרצי לקרוא לזה..) וימים ראשון, שני ושלישי- תגבורים במתמטיקה..
לפחות זה לא עם סיגלית.. אם זה היה עם סיגלית אני חושבת שהייתי מתחרפנת ומתמכרת לניקוטין!!

שעומז

New member
מספר דברים!!!

קודם על עינתי האלכימאי הוא אחלה ספר אני אישית כרגע קוראת את ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו, אחלה ספר!!! ושנית אנשים אתם עוד תתגעגעו לתגבורים האלה ולכל המורים המשוגעים, עכשיו אתם רוצים לסיים חכו חכו!!! יום נעים ומקסים מיכל

למעלה