שלומי או מישהו...

StaffordshirE

New member
כן, זה ההוא שניגן בארץ..

james macdonough בקשר לגיטרה שלו, אני לא כ"כ מתעמק בגיטרות באס אבל זכור לי פעם שראיתי שזה LTD איפשהו אם אני לא טועה..נראה לי..

DEATHRUCTION

New member
לך תדע...

בשביל באסיסט של מגה דת', ESP יכולים לעשות לו איזו ג'אסטה

DEATHRUCTION

New member
חוץ מזה....

נראה לך בכבוד שלו לנגן על גיטרה ב 1000 דולר? ועוד מחיר קטלוג.

genz

New member
גלן דרובר מנגן על LTD

ולא לזלזל, LTD ב-1000 דולר זאת גיטרה מאוד איכותית. שני הגיטריסטים של atreyu מנגנים רק על LTD, וגם הסיגנצ'ר שלהם מגיע רק בגרסת LTD. ואני יודע, כי ל-ESP אין מספרי דגמים. תמיד קוראים להן בשם הדגם בלבד, אם תוספת של standard/custom, לעומת LTD, שמתווסף להן מספר בין 50 (הכי נמוך) ל-1000. הדגמים הבאמת טובים מתחילים ב-400 כיום.

DEATHRUCTION

New member
זהו...

ל ESP יש רק דגם דומה ל F של אל טי די בשם FOREST..הוא עולה בסביבות ה 3000 דולר. בדרך כלל לפי מה ששמתי לב, אל טי די עושות גיטרות סיגנצ'ר רק במחירים זולים יותר, כשהמקורית של ESP עולה הרבה.

Mena Rea

New member
../images/Emo45.gif ב-1000$ אתה קונה באמריקה גיטרה

אמריקאית כבר. מחיר קטלוג הוא משהו מנופח ומוגזם, אבל בארה"ב לפחות נותנים לך תמורה למחיר.

Mena Rea

New member
עקרונית אפשר

אבל זה לא יהיה אמריקאי. ואני לא מתווכח איתכם על מה יותר טוב חחח, שלא נהפוך לפורום כלי נגינה ונחדרים.

genz

New member
LTD זה לא אמריקאי

זה קוריאני. אגב, גיטרות אמריקאיות הן לאו דווקא יותר טובות. פנדר הפסיקו את המפעלים שלהם ביפן כי כל מה שיצא שם בעצם היה יותר טוב מתוצרת ארה"ב, בזמן שהמחיר היה נמוך בהרבה מכל הדגמים האמריקאיים שלהם.

למעלה