שלומי בחמישי 18.6 במרתף 10

IkMfNiY

New member
בא לי! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מקוה שלא יקרה משהו לא צפוי. יעל

....

איך השבוע הזה היה השבוע הכי ארוך בחיים שלי, ובדיוק ברגע הנכון שלומי הגיע. חדשות לא טובות, מנסים למצוא טיפה של אור ומחליטים ש"מחר זה מחר והיום את נמצאת פה". ומחליטים לנהמות מההופעה עד הסוף". וכמה ארנגיות, לא פלא ששלומי כל כך עייף אחרי הופעות, כל האנרגיה שלו באה אליי... לא בא לי לספר על הפלייליסט [הבאמת משובח, באמת אחד הטובים שזכיתי להם], לא בא לי לספר על הבדיחות הרגילות של שלומי. בא לי רק להגיד - זאת היתה הופעת "שלומי והקהל". ממש אבל. המון סיפורים אישיים המון חוויות המון שיחות, המון משפטים שאנחנו אמרנו ושלומי אמר וכולם הסכימו בערך... באמצע ההופעה מתישהוא שלומי אמר שהסאונדמן ראה את ההופעה כבר 20 פעמים בערך, אז מישהי אמרה "גם אנחנו", ושלומי ענה: "כן... גם אתם הא? תמיד חשבתי שאולי הקהל מתחלף, אבל זה תמיד אותם אנשים שם למטה?" :) אז אולי, קצת אולי, אני מרגישה כאילו אנחנו מכירים את אחד הפנים בשלומי. ועוד דבר. בהופעה הקודמת ביקשתי משלומי אחר כך את "להוליך שולל את המוות", כי זה שיר שנוגע אליי המון. הוא הבטיח שאם אני אצעק בהופעה הבאה הוא ישיר. לא העזתי לצעוק. אבל בהדרן השני, שלומי עלה לבמה וחברה שלי החליטה לעשות מעשה וצעקה אותו, שלומי די הופתע ושר לאכזבתי את "הצעה לשיר ערש חדש". ואז הוא ירד מהבמה, ושוב כפיים, והתפללתי חזק חזק שלא יתחילו את המוזיקה של המרתף למרות ש..., והוא עלה שוב. ואמר, "אני בכלל לא התכוונתי לחזור לכאן... באמת שלא. אבל איזה מישהי אחת ביקשה שיר שאני מאוד אוהב, אז עליתי לשיר אותו". והוא שר את להוליך שולל שלי. זהו. יש לי כח עכשיו עד ההופעה הבאה, שתבוא במהרה בימינו ולפני הגיוס, אמן.

אה, דבר אחרון

מישהו אמר פה שבהופעה בצוללת שלומי ערבב הכל... אז זה קרה גם במרתף, פתאום זה אריק בלי כולם אומרים ואני מצטער לראות בלי אני שוקעת. אבל זה נחמד קצת, הבלאגן הזה. :)

sjarjar

New member
עדיין אין דיווח?

יש הרבה תמונות, צריך רק זמן למיין ולסדר.

MikMercury

New member
נשמח מאוד לראות.. ../images/Emo142.gif

ותמיד כיף לקרוא את רשמיך

למעלה