שלומי ביומולדת של ציון ברוך *בלי החולצה החומה* עם אסי ישראלוף
מ מרוקאית יפה 1 New member 31/10/07 #3 הפעם היה לו קצת חם אז הוא הוריד את החומה חחח סתםםם חחחח ואייי אני חולה על ציון ...
מ מרוקאית יפה 1 New member 31/10/07 #4 אוףף שלומי למה החלפת את ההונדה אקורד השחורה אתה יודע שאני חולה עליה נכון לא יפה שלא הקשבת לי אוףףף נכון שעדיך הונדההההההההההההה
אוףף שלומי למה החלפת את ההונדה אקורד השחורה אתה יודע שאני חולה עליה נכון לא יפה שלא הקשבת לי אוףףף נכון שעדיך הונדההההההההההההה
N nina41 New member 31/10/07 #5 מאיפה לקוחות התמונות מהיום הולדת של ציון ברוך מאיזה אתר זה אכפת לך לומר שנדע? יום טוב , מאיה - nina41
מאיפה לקוחות התמונות מהיום הולדת של ציון ברוך מאיזה אתר זה אכפת לך לומר שנדע? יום טוב , מאיה - nina41
G g o l d a 6 New member 31/10/07 #8 עכשיו ראיתי את התמונות יפה לו שחור וסוף סוף הוא גיוון באמת עם החולצה החומה חחחחחח
G g o l d a 6 New member 31/10/07 #9 אייי שכחתי לספר לכם שראיתי את שלומי ברמזור עם הגי'פ החדשה , אבל הוא לא ראה אותי וגם אי אפשר כי אני הייתי בצד השני של הכביש לא קרובה מידיי אבל איך שהוא הבחנתי בו חחחח. ביייייי ולילה טוףף
אייי שכחתי לספר לכם שראיתי את שלומי ברמזור עם הגי'פ החדשה , אבל הוא לא ראה אותי וגם אי אפשר כי אני הייתי בצד השני של הכביש לא קרובה מידיי אבל איך שהוא הבחנתי בו חחחח. ביייייי ולילה טוףף
G g o l d a 6 New member 1/11/07 #12 ברמזור ממתין לירוק בעיר שבו הוא גר הייתי שם ממש במיקרה. אני גרה בכלל בכפר סבא אבל הכל קרוב אחד לשני ושלומי גר בהרצליה ולמה את חושבת שדבר כזה לא יקרה לך בחיים? למה מאיפה את בארץ תזכירי לי?
ברמזור ממתין לירוק בעיר שבו הוא גר הייתי שם ממש במיקרה. אני גרה בכלל בכפר סבא אבל הכל קרוב אחד לשני ושלומי גר בהרצליה ולמה את חושבת שדבר כזה לא יקרה לך בחיים? למה מאיפה את בארץ תזכירי לי?
G g o l d a 6 New member 1/11/07 #14 בירתנו הניצחית אני כל כך אוהבת את העיר הזו חבל על הזמן עיר מדהימה ביופה. לילה טוףף , גליתוש