שלומי בפתיחה של מכון "גרייט שייפ"
N nina41 New member 29/10/07 #2 ../images/Emo85.gif חח שלומי ממש לא אוהב לעשות ספורט ככל שידוע לי , אבל שיהיה. ערב טוב , מאיה - nina41
../images/Emo85.gif חח שלומי ממש לא אוהב לעשות ספורט ככל שידוע לי , אבל שיהיה. ערב טוב , מאיה - nina41
מ מרוקאית יפה 1 New member 29/10/07 #3 חח חושי שלומי לא אוהב ספורט ... הוא אוהב רק ספורט אחד חחחחח תגידו זה נידמה לי או שזה באמת ששלומי נדבק בחולצה החומה
חח חושי שלומי לא אוהב ספורט ... הוא אוהב רק ספורט אחד חחחחח תגידו זה נידמה לי או שזה באמת ששלומי נדבק בחולצה החומה
N nina41 New member 29/10/07 #4 ../images/Emo6.gif חח כן עושה הרושם שהוא נידבק בחולצה החומה וכן שלומי אוהב ספורט רק "מסוג אחד" חחחחח
G g o l d a 6 New member 29/10/07 #6 אף אחת לא אמרה שלא יפה לו חום להפך גם לדעתי מתאים לו חום. רק שרואים אותו איתה לא פעם אחת וזה נכון ששלומי מעדיף סיגנון אחר של ספורט. כל אחד וההעדפות שלו בחיים.
אף אחת לא אמרה שלא יפה לו חום להפך גם לדעתי מתאים לו חום. רק שרואים אותו איתה לא פעם אחת וזה נכון ששלומי מעדיף סיגנון אחר של ספורט. כל אחד וההעדפות שלו בחיים.
מ מרוקאית יפה 1 New member 30/10/07 #7 אוריאן יפה לו מאוד חום אבל... זה לא אומר שצריך ללבוש רק את החולצה החומה חחחח
מ מרוקאית יפה 1 New member 30/10/07 #10 חח מאיה יהורסת הפעם השלישית הייתה מזמן חחח חחחחחחחחחחחחחחח סתם יאללה בואו נעביר נושא ששלומי לא יפגע חחח מה המצב איתכן ספרו משהו מענין ... מי כן יוכל לבוא למופע ?
חח מאיה יהורסת הפעם השלישית הייתה מזמן חחח חחחחחחחחחחחחחחח סתם יאללה בואו נעביר נושא ששלומי לא יפגע חחח מה המצב איתכן ספרו משהו מענין ... מי כן יוכל לבוא למופע ?