שלומי דקס-

Rצינית

New member
שלומי דקס-

אחד שלא זכה להכנס לרשימת הזמרים המעודפים עלי.לא מזמן הגיע אלי אחד מאלבומיו-"אבינו".מה אומר לכם,התמכרתי לאלבום הזה.למרות שבעבר לא זכור לי שהשם דקס דיבר אליי. הוא תמיד היה טוב?או שרק באלבומים האחרונים השתפר?או שהטעם שלי השתנה? מעניין..אה? ממש תופעה מוזרה אצלי,להתחיל לחבב זמר שלא אהבתי בגלל אלבום. גם לכם זה קורה/קרה?

את צודקת לגמרי...

אכן הקול שלו לא מי יודע מה יפה, אבל איפה שהוא לאחר התרגלות זה מתחיל להישמע אחרת, ובתוספת הרגש הנפלא שיש בקולו, ובעיקר שימי לב, לאיכות השירה שלו ללא קירקורים קול נקי וחלק עולה ויורד בסולמות בצורה לא פחות ממעולה, אבל בעיקר כפי הנראה יש לו המון מזל.

Rצינית

New member
בנוסף למזל של קולו...

הוא נמצא במקום טוב ברשימת קטגורית הזמרים הטובים-וולד,וילגר ודקס.תמיד הולך ביחד משום מה..למרות שאין השוואה בקולות.נו נו הרבה ס"ד לאיש.

לא לא, יש לך טעות...

בארצות הברית הוא סופר-סטאר, ברמתם ובמיקומם של פריד ומרדכי, הפופולאריות שלו שם מרקיעה שחקים. שאר הזמרים ממש כלום לעומתו. הוא מפוצץ בהזמנות להופעות שנה מראש.

Rצינית

New member
מה פתאום...

דקס ד"כ הולך עם ווילגר וולד.איתם בד"כ מופיע או הוציא אלבומים... ולדעתי הוא במקום 3 אם אשווה אותו לוולד ווליגר.

לא שאלתי מה את...

או רפי אוהבים,ואל תשכחי שהטעם האמריקאי שונה עד כדי "תהום פעורה" בינינו. אני רק הסברתי את מצבו באמריקה. אני אישית מחבב את מנדי וולד.. ואחריו מידית דקס.

יכול להיות שמצבו יותר טוב בארה"ב...

אבל מה שבטוח זה שבארץ ישראל וולד עוקף אותו ברוורס.

אני חולק עליך...

לדעתי מנדי וולד מכניס את דקס בכיס הקטן ולא רק בחוץ לארץ אלא גם בארצינו.

Rצינית

New member
אני גם חושבת כך...

אין כאן מקום להשוואה ונוסיף את וילגר שגם מכניס את דקס.

אני אישית לא כל כך מתלהב...

משרוליק ויליגר אני חושב שוולד מכניס את דקס וויליגר בכיס הקטן לפחות מבחינת הקול וגם מבחינת הלחנים.

Rצינית

New member
וולד מכניס את ווליגר ודקס..

אבל אם נעמיד את מי שנשאר-וליגר ודקס.וליגר טוב מדקס..

אסביר לך שרוליק וויליגר...

בא ממשפחה של אדמורים ולכן הסגנון שלו הוא יותר חסידי לעומת זאת שלומי דקס הוא סגנון יותר מודרני (לא מדובר בהבדל גדול) ואני אישית אוהב יותר את שלומי דקס וכל אחד וטעמו הוא.

למעלה