שלומי היקר...

שלומי היקר...

הי , אני מסתובבת לי בפורומים , אחרי שהבנתי שב 20+ יש המון ילדודס והגעתי גם לפה.... מאד אהבתי את המתכונים שלך... איזה כיף לחברה שלך.... :)) בחור רומנטי שיודע לבשל.. אחלה , תמשיך ככה !!!!!

בהחלט כן....

מכיוון שאנשים מ-20 פלוס מסתובבים גם פה, ואני מוכן לקבל כל אדם כאדם, אך כאשר אחד מוריד את הרמה, מצטרפים אליו עוד 10. את לא תאמיני איזו ארוחה הייתה אתמול. היינו אולי 7 אנשים....ועקב מחסור בכיריים, אז כל ה- 4 גזיות פעלו במקביל (מעולם זה לא קרה לי). הכל היה צריך להיות מוכן בכמות כפולה, וזה היה כיף לבוא ולהכין את זה. ואם כבר בישולים, אז אתמול גם הכרתי את חשיבות השימוש בבזיליקום, כאשר נגמרו התיבוליות של שום ופטרוזיליה, אז קיבלתי את התיבולית של הבזיליקום. באופן מאוד מפתיע כתוב על זה שזה נועד למאכלים איטלקיים....אז אהבתי נורא את הרעיון, והיום במכולת קניתי לעצמי בזיליקום נטו! את הארוחה ה-רומנטית לחברה עוד לא הכנתי.....אבל אני אשאב גם רעיונות מספר של רות סירקיס אותו קניתי לידידתי ליומלדת (זה היה בכוונה, כי ידעתי שהיא אוהבת לבשל, אז ידעתי שאוכל לנצל אותה קצת.....) אני לא רועה פסול בזה שגבר מבשל, מהסיבה הבאה: גבר הוא כמו רובוט, אין לו רגש בבישול ועושה בדיוק מה שכתוב במתכון, ולכן הוא לא הורס את האוכל בניגוד להרבה נשים שאני מכיר (אמא שלי, החברה הקודמת שלי וכו`) דרך אגב, המשך הערב אצלנו ואצל חברינו הסתכם בכך שכל אחד שאל חידות.... אז רק בשביל האתגר בשבילך, תנסי מ- 1,5,6,7 להגיע ל- 21. באמצעות 4 פעולות חשבון בלבד. אם תצליחי, אני אישית מוריד את הכובע בפנייך! אני אישית מוכן לתת 100 ש``ח, למישהו שלא מכיר את החידה ויצליח לפתור אותה. (לבד) אם המישהו הזה היה ליידי, הייתי מוכן לשים את הכסף, מכיוון שזה בפורום אני לא אתן כמובן אגורה שחוקה, אבל עדיין תנסו בשביל האתגר שלכם, תומר

הי תומר...

גם לך יש את זה...... קבל את זה כמחמאה... זה נורא כיף לבשל.. בעיקר כשזה למישהו שאוהבים...... יווו איזה כיף.... עשיתם ארוחת שחיתות אתמול בכל מקרה זו בכלל לא מגרעה שגבר מבשל...להיפך , זה נהדר.. אגב , אני לא הורסת מתכונים , אני לא מבשלת מספר אלא מהראש , ובלי להישתחצן , כל מאכל טעים ברמה... אגב , בזיליקום... ידוע שזה סוף הדרך... תנסה אותו בסלט , אפילו בסנדוויץ` ... אני הכי אוהבת בתוך ממולאים , זה נותן טעם סוף הדרך... שיהיה בתיאבון..... נ.ב פעם הבאב תזמינו אותי... :)))))

ובכן.....

א. חברה שלי צמחונית, אז ממולאים לא כל כך יכול ללכת (ממולאים צמחוניים הם משעממים)......ווווויייייייי אני נעשה רעב....אמא שלי מכינה את זה בצורה משגעת....היא ממלאת תפו``א, בצלים, פלפלים, עגבניות, קישואים. המלית זה הדבר הכי טעים כמובן....עם אורז ובשר :) וווויייייייי (אני לא רוצה לדבר על אוכל.....כי דילגתי על ארוחת הצהריים....) הממ....בקשר להזמנה....חברה שלי מסיימת את הלימודים בעוד כשבועיים, ותתארח אצלי לכן בקושי פעם בשבוע. זה נותן הזדמנות יתרה להשקיע בה את האוכל.... הייתי שמח להזמין אותך גם כן (ברצינות), אבל אז, מה תגידי אם היא תשאל אותך מאיפה הכרנו? ``מפורום סקס של תפוז?``...אוי, כמה שזה נשמע רע... :) אבל אם תזמיני אותי לבשל אצלך באיזה יום שישי, זה כבר משהו אחר...*קריצה*

תומר...

בחור משקיען... ממש אחלה... אין הרבה כאלה היום.... באמת יחידי סגולה.... אשריה של החברה שלך.... צמחונית.... וואוו זו בעיה..... חבל... בכל מקרה.. צחקתי כשאמרתי לך להזמין אותי... לגבי להזמין אותך.... שובבבבבבבבבבבב........ :))) בהחלט שובב.. יאללה ממי יום טוב..

תפוווו ננה יקרה.

כאשר אני קורא הודעות שלדעתי הן בצחוק, אז גם תגובתי דומה. אם ההצעות היו רציניות, אני מניח שכבר היית אומרת לי בדרך יותר אינטימית

shlomie

New member
סחטיין...

קודם כל הולדן, סחטיין על המסירות בהכנת הארוחה... אני מקווה שהארוחה עם חברתך תהיה יותר רומנטית ואולי, אם ירצה, גם יצא לך ערב מלא פעילות מזה... הרי ידוע, הדרך למיטה היא דרך הקיבה... אז שיהיה בהצלחה ממני שלומי

shlomie

New member
תודה תודה...

תודה רבה חמודה... ולא רק יודע לבשל, אפילו אוהב... (וגם קצת לאכול) לא כמו עקרת בית מסכנה שעושה קציצות ואורז לשישי, סתם שיהיה, אלא ארוחות נעימות ואקזוטיות, שרק עצם אכילתן גורמת חשק בלתי מוסבר אך רצוי להמשיך את הערב בהתייחדות אינטימית בחדר המיטות... אז שיהיה לך המשך ערב מענג במיוחד ממני שלומי

שלומי חומץץץ...

הי... אם אתה אוהב את זה , זה הכי כייף... אם הארוחות שלך עושות כזה חשק להמשיך את הערב במיטה... אז יש סיבה לקנא בחברה שלך... בהחלט לקנא ואפילו להזיל ריר.... תמשיך כך.. ומדי פעם תמליץ על איזה משהו טוב... אני כאן , עוקבת אחר המלצותיך בשקיקה :))) יום מקסים..

למעלה