שלומי ופבלו בתוכנית של אלי יצפאן בערוץ 22 עוד רבע שעה
K karoleking New member 18/3/08 #3 הם פשוט מעצבנים עם כל הפרסומות... לא יכולים לשדר תוכנית או שיחה מהתחלה עד הסוף בלי לדחוף לנו 1000 פרסומות בהתחלה ובאמצע...זה פשוט חסר טעם כבר!
הם פשוט מעצבנים עם כל הפרסומות... לא יכולים לשדר תוכנית או שיחה מהתחלה עד הסוף בלי לדחוף לנו 1000 פרסומות בהתחלה ובאמצע...זה פשוט חסר טעם כבר!
O orianush New member 18/3/08 #4 ככה הערוץ הזה... יודעים שישארו לראות עד הסוף אז מנצלים את זה לפרסומות
K karoleking New member 18/3/08 #5 אז מה היה שם חוץ מפרסומות? כלום..הוא בקושי נתן להם לדבר...רק עבר לפרסומות כל שנייה ואפילו את השיר שהצליחו להכניס בסוף, קיצצו לחצי...ביזיון...ולזה קוראים תוכנית בידור..אני חושבת שיצפאן לא צריך אף אחד כדי לעשות תוכנית כי ממלא הוא מתייחס רק לעצמו..
אז מה היה שם חוץ מפרסומות? כלום..הוא בקושי נתן להם לדבר...רק עבר לפרסומות כל שנייה ואפילו את השיר שהצליחו להכניס בסוף, קיצצו לחצי...ביזיון...ולזה קוראים תוכנית בידור..אני חושבת שיצפאן לא צריך אף אחד כדי לעשות תוכנית כי ממלא הוא מתייחס רק לעצמו..
N nina41 New member 22/3/08 #6 לא הייתי בפורום כמה ימים ולכן גם לא ידעתי על התוכנית של יצפאן , אבל מליצפות הרבה שנים בתוכניות שלו הוא על הפנים , ואתן ממש צודקות זה ביזיון עם כל הקטע של הפירסומות שבת שלום , ממאיה
לא הייתי בפורום כמה ימים ולכן גם לא ידעתי על התוכנית של יצפאן , אבל מליצפות הרבה שנים בתוכניות שלו הוא על הפנים , ואתן ממש צודקות זה ביזיון עם כל הקטע של הפירסומות שבת שלום , ממאיה