שלומי ישתתף בעצרת זיכרון ליצחק רבין

orianush

New member
שלומי ישתתף בעצרת זיכרון ליצחק רבין

"כבכל שנה תיערך במוצאי השבת ב-3 בנובמבר בשעה 19:30 עצרת הזיכרון המרכזית בכיכר רבין בתל-אביב. את העצרת ינחה אהרון ברנע, וישאו בה דברים נשיא המדינה שמעון פרס, שר הביטחון אהוד ברק, ראש עיריית ירושלים אורי לופוליאנסקי, יובל רבין וראש עירית תל-אביב רון חולדאי. בעצרת המרכזית יקחו חלק גם אמנים רבים בהם: רמי קליינשטיין, אביב גפן, שרית חדד, אחינועם ניני, שייקה לוי, מיטל טרבלסי, הבנות נחמה, רן דנקר, שלומי שבת, פבלו רוזנברג ואמנים נוספים."

nina41

New member
כל הכבוד! אוריאן אם היו תמונות תעלי לפורום

סוף שבוע נעים מאיה nina41

orianush

New member
זה עוד לא היה..

זה יהיה ב3 בנובמבר תקראי מה כתוב

nina41

New member
אני יודעת שזה עדיין לא היה לכן אמרתי שאם יצא

לך ותיהיה לך אפשרות תשימי כאן תמונות מהאירוע הזה לכך התכוונתי

orianush

New member
אה.. כי כתבת "היו" במקום "יהיו"

אז לא הבנתי נכון.. ברור.. אין בעיה

מאיה לא נורא קורא שטועים

כמו שאומרים טעות טועים טעינו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקטנה אחותי לא להתרגש יותר מידי .. אני יהיה בעצרת ולא רק בגלל שלומי זו מסורת אצלי זו הדרך שלי לתת כבוד לרבין ז"ל אתן באות ??????

בננות אולי נעשה מפגש פורום ואוליי....

נגיד גם לשלומיזה שיבוא למפגש או שנבוא אילו למשרד , נישב כולנו יחדיו ונדקסס מה אתן אומרות בא לכן ?????

nina41

New member
בקשר לפגישה עם שלומי אז לא מזמן זה כבר היה

לא ניראה לי שבזמן הקרוב זה יתאפשר שלומי עובד על תקליט חדש והוא עסוק מאוד מאוד, אבל אולי אולי בעתיד זה יהיה אפשרי. אבל עצם זה שהעלת את זה זה נחמד. ובקשר לטעות חח , זה בסדר תודה שטויות קורה שטועים ליפעמים וניגרמת אי הבנה לילה טוב מאיה nina41

orianush

New member
כמו שמאיה אמרה היה לא מזמן..

אבל יהיה אפשר לארגן איזה מפגש שוב אבל רק אם ישתפו פעולה ויבואו..

בוקר טוב

זה לא קשור מאיה שכבר היה ותאמיני לי שעם שלומי ירצה הוא יוכל להתפנות ... אוריאן אני מאמינה שישתפו פעולה כי זה יהיה ממש נחמד להכיר את האנשים שאנחנו מתכתבים איתם

nina41

New member
לזה בדיוק התכוונתי , הכל תלוי באם הוא ירצה

לכן כתבתי קודם את מה שכתבתי שבת שלום לכולכם , מאיה nina41

למעלה