שלומי ישתתף בעצרת חינוך בכיכר רבין

orianush

New member
שלומי ישתתף בעצרת חינוך בכיכר רבין

ב-17.11 מוצאי שבת יש עצרת מורים ותלמידים בכיכר רבין באתר של ארגון המורים רשום שגם שלומי ישתתף.. בנוסף יופיעו: בן ארצי, דניאל סלומון, החוויה היוונית, כנסיית השכל, מאיה בוסקילה, מוקי, עברי לידר, עידן יניב, פבלו רוזנברג, קרן פלס, ושי גבסו..

nina41

New member
תהנו ותספרו איך היה , שבת שלום לכן ונשיקה....

ממני מאיה- nina41

nina41

New member
../images/Emo24.gif אחלה תעשו כייף ותשמרו על עצמכן שמה

אשמח אם תספרו לי איך היה ....

g o l d a 6

New member
אני אולי אולי אהיה שם גם כן

אבל זה עדיין לא בטוח תהנו בננות

nina41

New member
בדיוק כמו שחשבתי אבל לא רציתי להתווכח איתך

לכן לא אמרתי מה אני חושבת , כי את אמרת שקראת באיזה מקום בפורום אחר שהוא כן מופיע שטויות עשית טיול. בפעם אחרת חחח שבוע טוב אחותי ואל תתבאסי יהיו עוד מלא הופעות שלו ממאיה nina41

orianush

New member
גם שם אמרו שהוא מופיע חח

שהתחילו ההופעות הם אמרו מי יופיעו.. ואמרו את שלומי אבל שטויות היה נחמד... ראינו מלא מורים מהבית ספר שלי, בסוף גם חזרנו איתם לירושלים

nina41

New member
אני שמחה שהשגת טראפ הביתה דאגתי איך תגיעו

משם כי תארתי לעצמי ששלומי לא יופיע שם , אני מאמינה לך שאמרו שהוא יופיע אבל אולי זו טעות כי זה גם אל תישכחי שההופעות שמה הן היו בחינם. בכל אופן לא משנה עשית טיול וראית הופעות של אחרים יום טוב

g o l d a 6

New member
גם אני הייתי שם ושלומי בסוף לא הופיע למרות

שאמרו שם שכן. גליתוש.

nina41

New member
הנפש התאומה שלו ?????

אמירה מוזרה הייתי אומרת , טוב אבל כל אחד והדעה שלו והמחשבה שלו כבר היו חכמים שאמרו : "על טעם וריח אין על מה להיתווכח". לילה טוב לך וברוכים הבאים לפורום , אתה מוזמן להישאר איתנו. nina41 מאיה.

george11

New member
אני כאן כדי להישאר !!!

אם פבלו אוהב את שלומי ( כך הוא הצהיר בקיסריה ) ואני מאמין לזה מאד !!! אז גם אני אוהב את שלומי , היום עוד יותר מתמיד . שניהם מוכשרים מאד , וביחד הם פצצות !!!

למעלה