שלומי כנס,

שלומי כנס,

תמיד שאני עם מגן האדמינים כולל אתה בדרך כלל אומרים או לזרוק או קיק, אז מה קרה שהיום [עכשיו ליתר דיוק] אתה לא עשית כלום שמישהו בקבוצה שלך היה עם מגן? וזאת היית עוד מפה של צלפים פחות או יותר שאני עם מגן אסור.. אבל שמישהו בקבוצה שלך מותר? הסבר בבקשה

MarcoCohen

New member
אחרי שהלכת כל הקבוצה שלו הייתה עם מגן

התבאסתי חח אבל יכול להיות שהוא לא שם לב או משהו

אתה רציני?

לפני שהלכתי עברתי לקבוצה שלו להעיר על זה אבל הוא כנראה לא מתייחס בגלל שזה הצד שלו

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

מגן חוקי בקהילה שלנו היית הצבעה והרוב ניצח, מתי שיש מפה שהיא צלפים או משהו כזה אז לרוב אנחנו אוסרים מגן או כל נשק אחר שהורס את הטעם במפה, מה שלא הזכרת זה את המספר הודעות שרשמתי אתמול במפה שאומרות מגן=KICK כי אני נוהג להזהיר קודם , אבל מעל 4 שחקנים קיבלו KICK בתום ההזהרות אתמול באותו מפה. ובנוגע וזה ציטוט שלך " שאני עם מגן אסור " אף אדמין לא משועמם כדי לעשות לך אישית דווקא חוק חל על כולם וזה תלוי בשיקול דעתו של אותו אדמין וברמת האכיפה שהוא רוצה להפעיל באותו זמן נוכחי . נ.ב רוב הסיכוים בעתיד תהיה שוב הצבע בנוגע למגן ואני בספק עם הפעם תעבור בחיוב לטובת המגן...

נו אז במפות AWP מובן אבל בשאר המפות

מותר אז למה יש אדמינים שנותנים קיק במפות אחרות.. אישית אני אפעם לא הולך עם מגן אבל זה קרה יותר מפעם אחת שראיתי

KillerA

New member
כי האדמינים הגיונים

ושאר הבוטים בקהילה לא

razaR2

New member
יש בזה משהו

אבל לפי מה שראיתי, אני ושאר האדמינים לא נותנים קיק במפות רגילות על שימוש בשילד, רק מבקשים שיורידו. לדוגמה דודו איזה יום לקח שילד אז אחרי שהוא מת כתבתי לו שלא מתאים לו לשחק עם שילד ושזה מעפן והוא הבין ולא שיחק עם זה יותר, אבל קיק אנחנו נותנים רק במפות שזה כבר לגמרי הורס.

למעלה