שלומי שבן מארח את רונה קינן

chen1litvak

New member
שלומי שבן מארח את רונה קינן

טםטם; עברנו לצפון יחזקאל החיים שלי טובים עמוק כולם אומרים גור חתולים סיגריות -----------עם רונה פעם שירים האזרח ה1 בעיות אישיות ואלס שרמוטה עיניים זרות ------------ביי ביי רונה מותק מגדל הפזמון ------------הדרן 1 שוקעת זוגות אריק ------------הדרן 2 לפי בחירת הקהל-יעלה ------------שלום רונה מבול טוב אז..איזה שיר אתם אומרים להעלות?

MikMercury

New member
זה רק התחיל בתור יעלה...

או כפי שהוא קרא לו: "ויז'נז אוב... משהו."
ואחרי הפתיחה עבר באופן פתאומי ל-New Age Woman, שלפני כן הוא אמר שלא יעמוד בו בגלל השעה המאוחרת... חייבת להגיד שזה היה אחד הביצועים הכי חדים ומוצלחים ששמעתי לשיר הזה. עם שינויים בהרמוניה ובטון ובכלל.. הקלטת את הכל? ה-כל

chen1litvak

New member
כמעט..

בחיים שלי טובים יצאתי להביא לי משהו לשבת עליו,לא שזה עזר לי כי כשישבתי לא הצלחתי לצלם.. בכל מקרה אין לי רק את 'החיים שלי טובים' ואת 'עמוק' אבל אני חושבת שיפית תהרוג אותי אם אני אעלה לפה את כל ההופעה

MikMercury

New member
טכנית, עכשיו גם אני רשאית

להרוג אותך, אני המנהלת, לא?
סתם התפלאתי שהקלטת לכל האורך, להעלות הופעה שלמה זה באמת לא ממש לעניין.. בכל אופן, המוח שלי נמצא בתהליכי נזילה מתקדמים כרגע, אז אני פורשת לישון. אולי אני אכתוב עוד טיפה על ההופעה מחר, איזה כיף של הופעה..

chen1litvak

New member
לא באמת חשבתי על לעשות את זה

נראלך שיש לי כוח להתחיל לערוך+להעלות בסביבות ה20 שירים?
בגלל זה אמרתי,שיר אחד שאתם חושבים שהיה הכי מיוחד וכדי שגם שאר האנושות שלא זכתה להגיע תשמע.. וכולם יכולים+מוזמנים להרוג אותי, לא צריך להיות מנהל בשביל זה

sivanm82

New member
../images/Emo207.gif אולי מישהי יודעת..

קודם כל שמחה שנהנתן בהופעה :) דבר שני, אם כבר אני פה אז.. יש לכן אולי מושג איך קוריאים לשיר המקורי של "מותק את אצלי בראש"? של דילן.. אני פשוט לא מוצאת.. וגם כל שיר רביעי של דילן זה עם המילה מותק חח
תודה :)

למעלה