שלומי שבן, קרן אן ואבישי כהן במעבדה ../images/Emo115.gif
אומנם לא הייתי בהמון הופעות במעבדה, אבל הופעה כל כך מפוצצת באנשים, לא ראיתי מעודי. כל הכרטיסים אזלו, באולם המעבדה, שהוא יחסית רחב ידיים, לא היה מקום להכניס חצי גפרור אפילו. ב2215 בערך הם עלו לבמה, שלומי, קרן אן (הידעתם שזהו שמה הפרטי?
) ואבישי כהן, ופתחו עם שיר של קרן אן. אינני מכיר את השירים שלה כ''כ, אבל כן אומר שהיא שרה לא רע, ונראה ונשמע כי יש לה כישרון בנגינה בשלל הגיטרות שהחליפה במהלך הערב. אני מוכרח לציין לטוב את האפקטים שהיא עשתה עם הגיטרה במהלך ''האזרח האחד'', אפקטים שממש התאימו לעולם הפוסט אפוקליפטי/חלומי/נטוש שהשיר מתאר.. ממש הוסיף לביצוע לטעמי! שלומי כמו תמיד היה מצויין, ואפילו שר לנו שיר חדש (שיש לי הרגשה שדווקא לא ייגנז), אשר רובו הורכב מפתגמים ואימרות אשר נאמרו לא בדיוק בקונטקסט ולא תמיד בצורה המדוייקת.. התיאור לא משהו, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יכול לתת
... שיר ממש מוצלח לדעתי! מקווה לשמוע אותו שוב בעתיד. באופן כללי הייתה אווירה נהדרת גם בקהל (שהיה מעולה! שר, מחא כפיים ועשה שמח) ובעיקר על הבמה בין כל השותפים (כולל רביעיית כלי המיתר
), האלכוהול על הבמה זרם בצורה די חופשית, מה שקצת תיסכל את הקהל, שכן באולם המעבדה אסור לשתות. =\. לאחר כשעתיים ועשרים דקות, הם ירדו מהבמה (לאחר הדרן רביעי במספר!), וההופעה הסתיימה כאשר הקהל עומד על רגליו ומריע ללא הרף (עד שהדליקו את האורות והבהירו לכולם שנגמר באמת הפעם
). הייתה הרגשה שקורה משהו מיוחד על הבמה, והיה נראה שהם נהנים אחד מהשני ומההופעה עצמה. אם מישהו היה באחת מההופעות האלה בזאפה ת''א/הרצליה (או בפסטיבל הפסנתר לפני כמה זמן), אתם יותר ממוזמנים לשתף.
. נ.ב: יש למישהו רעיון מדוע ביקשו לפני ההופעה, לא לצלם בפלאש?
אומנם לא הייתי בהמון הופעות במעבדה, אבל הופעה כל כך מפוצצת באנשים, לא ראיתי מעודי. כל הכרטיסים אזלו, באולם המעבדה, שהוא יחסית רחב ידיים, לא היה מקום להכניס חצי גפרור אפילו. ב2215 בערך הם עלו לבמה, שלומי, קרן אן (הידעתם שזהו שמה הפרטי?