שלומי שבת הזמר האהוב והצנוע שלנו , מדורג

שלומי שבת הזמר האהוב והצנוע שלנו , מדורג

במקום השלישי והמכובד ביותר ברשימת הזמרים המכניסים והמצליחים ביותר בארץ !!! כך לפי הכתבה שמתפרסמת יום במוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות , ישר כח , ולבריאות לשלומי

karoleking

New member
מיק מקום ראשון ושני?

תן לי לנחש.... שלמה ארצי? שיט אין לי עיתון!

nina41

New member
לפי מה שראיתי שלמה ארצי מקום ראשון ואחרי שרית

שיהיה להם לבריאות

הפערים בניהם לא כ"כ גדולים , וחוץ מזה לשלמה

ארצי יש המון הוצאות "אבטחה" האיש מפחד מעצמו , חוץ מזה למרות שהוא אומן מוכשר , לצערי הוא לא עשה שום דבר מעניין בשנים האחרונות , חוץ מלמחזר את עצמו ואת השירים שלו , בכל אופן מגיע לו כל הכבוד על היכולת להצליח מקריאת עיתונים , ודיקלום של דפי זהב ...רק שלא ילך לאיבוד דרך מרפסת

karoleking

New member
בואנהההההההההההההההה

תפסיק ללכלך על שלמה ארצי כי כל מה שאתה אומר זה שטויות!!!! אתה סתם מכניס אותי לעצבים עכשיו!!! מה זה לא עשה כלום??? אני עוד אגרום לך לאהוב אותו לפחות כמו שאתה אוהב את פבלו!!! מבטיחה!!! הוא אחד הכותבים והמלחינים מספר אחד בארץ!!! הוא הוציא דיסק לפני שנה בדיוק!!! הוא ממלא את קיסריה כבר שנים!!! הוא נותן הופעות פצצות!!! יש לו שירים מדהימים ואם אתה לא מבין אותם זה לא אומר כלום לגביהם!! מחר אני הולכת לחמם לכם את קיסריה!!! ואני הכי מאושרת בעולם!!! אל תקלקל לי!!!

חס וחלילה לקלקל לך , אבל בעבר לא ויתרתי על

אף אלבום או דיסק של שלמה , גם אוספים למיניהם , היום הוא לא אותו שלמה ארצי , וחבל שנתווכח על זה , לכי תהני ואל תתני לדעה האישית שלי לפגוע לך במצב הרוח , אני יודע שהוא הוציא אלבום לפני שנה, ויודע שהוא לא כ"כ הצליח לפחות לא בסטנדרטים של שלמה ארצי .

ועוד דבר , גם אם שלמנה לא יוציא אף אלבום חדש

יש לו כבר מלא להיטים והוא יוכול להופיע ולמלא אולמות עוד עשורים רבים .

karoleking

New member
בהופעה שהייתי בזאפה

הוא כמעט ולא שר שירים מהדיסק החדש... הוא בעיקר שר שירים ישנים! אני כל כך שמחה שאני אהיה שם מחר! זה פשוט חוויה נדירה!

את רואה בזה אנחנו מסכימים , המוזיקה הישראלית

היתה נראת אחרת לגמרי בלי שלמה ארצי , שהוא אחד מאבני היסוד שלה , אבל לגבי החומר שלו היום זה סיפור אחר , לגבי העבר והקרדיט שמגיע לו אני מוריד את הכובע , לא סתם רכשתי עשרות אלבומים שלו .

karoleking

New member
נראה לי אתה סתם מנסה להדליק אותי אה?../images/Emo8.gif

כל פעם אתה יורד עליו! אתה יודע שאני ישר אקום להגן עליו כמו איזה חתולה שמגינה על הגורים שלה!

למעלה