"שלומי שבת ל"אח הגדול VIP"

orianush

New member
"שלומי שבת ל"אח הגדול VIP"

http://www.merahlim.co.il/Item.aspx?Item=4689
בדיחה טובה

nina41

New member
גדול, אם הוא ישתתף בתוכנית מה אתם חושבים?

וגם חושבות על כך?

karoleking

New member
מה פתאוםםםםםםםםםם../images/Emo46.gif

מה יש לו לחפש שם? זהו זילזול באינטליגנציה האנושית הטוכנית הזו. אין לו מה לעשות שם.
באמת? נראה לכם? אני מאוד מקווה שהוא לא בפנים. אתאכזב אם כן.
די. נו. תגידו לי שזו בדיחה.

nina41

New member
מצד אחד נחמד שהוא יהיה ובמחשבה שנייה

אולי עדיף שלא,כי באמת ירודה התוכנית הזאת בטח בכל הקשור "לאינטיליגנציה שיש לבובלילית" חח על כל פנים נראה לי אבל הגיוני שאם כתבו על זה איזה שהוא ריכלול קטן בטוח שסתם לא כתבו כניראה שהוא בפנים, אבל נחכה ונראה בגדול בגדול אני מקווה גם כן כמוך שהוא לא יקח חלק בזה כי זה ממש לא שלומי שבת, ולא מתאים לו. חבל על קריירה ארוכת שנים שתהרס בגלל תוכנית אחת ירודה בעיניי. לילה טוב, ותהנו לכן באילת. מאיה.

nina41

New member
באמירתי נחמד שהוא יהיה

התכוונתי לומר שתמיד נחמד ששלומי בטלויזיה ורואים אותו וכו'. אבל בטח ובטח שלא בתוכנית שכזו.

karoleking

New member
לא ולא../images/Emo46.gif

אני אראה אותו באלף הופעות ואשמע אותו 100 פעם ביום, אבל אני מודיעה לך חגיגית, שאם הוא יהיה בתוכנית הזו, אני לא אשב לראות. עד כאן. כמה שאני מתה עליו, לא יעזור לו. אני את התוכנית הזו לא רואה. זה מגעיל, זה מכוער, זה אפילו לא מצחיק. זו הצצה "לתוך האנשים". אני פשוט מקווה שזה בולשיט ושאין אמת או חצי אמת בדברים האלה. רק השבוע דיברנו עם החבר'ה בעבודה על מי הולך להיכנס, וסברנו שמי שיכנס בטח לא יהיו מפורסמים מהשורה הראשונה כמו שלומי. איך אני אראה עכשיו?
קוברת את עצמי אם זה קורה. תזכרו.

חברה/חברים יקרים , הסירו דאגה מבליבכם !!!

שלומי לא יהיה באח הגדול , ותסמכו על המילה שלי ! .

karoleking

New member
נכון שזה הזוי?../images/Emo7.gif

בבקשה ה' שבשמיים... שזה יהיה רק חלום רע

זה נחמד להשתעשע ולזרוק ספקולציות לאויר , אבל

אין מצב ששלומי יהיה שם , אני מוכן להמר על זה ! , נראה לי שיוציאו משהו "מהנפטלין" כמו גבי שושן וכ' .

nina41

New member
נתפלל ביחד ונקווה ששלומי לא יקח חלק בתוכנית

המעפנה הזאת. תורידו לחץ ומי שיכול/ה שידאגו ששלומי יקרא את המסרים פה בפורום אולי הוא יקבל את הדעות שלנו ואם הוא אולי אולי מתכוון לקחת חלק הוא יחשוב פעמיים לגביי ההשתתפות שלו. יום טוב לכולם מאיה

nina41

New member
באתר של האח הגדול בארץ פורסם ששלומי באח הגדול

וגם פורסם בעיתון ישראל היום. אף אחד לא יגלה לנו אם הוא יהיה שם או לא נחכה וניראה אבל ,,, ממה שאני יודעת זה.. ששלומי מאוד לא אוהב את כל התוכניות האלו כלומר הריאליטי כמו כוכב נולד שאז הוא היה אמור להשתתף ודחה ברגע האחרון אז כך גם לגבי האח הגדול. אין לי ספק שפנו אליו והציעו לו להשתתף ביום ראשון הקרוב נוכל לדעת את האמת. בפן האישי אני מאוד רוצה להאמין ולקוות שהוא לא יקח חלק בדבר הזה. ממאיה.

karoleking

New member
ומה עם ההופעות? ישלחו כפיל להופעות?../images/Emo6.gif

נראה לכם שהוא משועמם? אין לו מה לעשות? הוא עכשיו בחזרות של ההופעה החדשה. הוא צריך את השטויות האלה? ממש לא הגיוני. תשכחו מיזה. אני מכריזה בזאת:
שלומי לא משתתף בתוכנית "האח הגדול". שבת שלום

למעלה