"שלומי שבת שווה זהב"

בוקר טוב ושמח לכל החוגגים ../images/Emo13.gif אני גאה ושמח

בהישג הזה , להזכירכם היום קשה מאד למכור דיסקים בכמויות , הגנבים הצורבים ואתרי השיתוף "חוגגים" את הזהב שלהם הרבה לפני האומנים וחבל מאד שזאת המציאות , לכן ההישג הוא גדול הרבה יותר , צריך להיות חכם ומוכשר בהרבה תחומים כדאי ליצר ביקושים ומכירות מוקדמות וכו' ... בקיצור ישר כח לשלומי !!! ברכות חמות והצלחה בהמשך
, ולגברת מנהלת תני לנו עוד קצת תמונות לא להתקמצן ...

itamarmal

New member
כמו שאמרו היום שלומי וירון אילן

ירון אילן במנטה דיבר היום עם שלומי... כמו שהוא אמר בקצב של הדיסקים היום.. מכירת 20.000 עותקים שווה לאיזה 200.000 עותקים בהתאם לזיופים ולאינטרנט שיש היום. אבל כמובן אין על שלומי שבת אדם מדהים ומי שאוהב אותו ומכבד אותו קצת ילך לקנות אורגינל- שזה בכלל דיסק יפייייפה.... שלומי אתה ענק כל הכבוד תמשיך ככה אוהבים אותך..............

יפה העלת המון קישורים לתמונות יפות אבל זה לא

התמונות שהתכוונתי ... איפה התמונות שלכן עם שלומי ? זה הרבה יותר מעניין אותי מהתמונות של ארקדי אחרי "קוק בצהריים " , או מהלוק החדש של ציון ....

karoleking

New member
../images/Emo6.gif יש צו איסור פרסום על התמונות

למרות שלי לא איכפת.. שולחת לך מייל..לעיניך בלבדדדדדדדד!

בוקר טוב לכולם , למה שיהיה לך איכפת ? את

ממילא לא מצולמת , שלחת תמונות של כולם ובעיקר את של איציק ...ואיפה את היית ? אבל העיקר הוא שהיה שמח ורואים שאנשים נהנו ושמחו , לבריאות ! .

karoleking

New member
יששששש../images/Emo7.gif

אתה כנראה שכחת איך אני נראת..
עברתי עכשיו על המייל ששלחתי לך... תסתכל מספרים 8106 8107 8108 זה אני שם מצד ימין של שלומי...

לא יודע לגבי המייל שיש אצלך ....

אצלי אין את המספרים האלו ולא את התמונות שלך , אני אומנם קצת סנילי אבל לא עד כדי כך , חוץ מזה תעלי אותם לפורום אני רואה שהם תמונות יפות מאד חבל ... צריך שגם האחרים יהנו .

karoleking

New member
האמת שבזמן שהעיתונאים תפסו את שלומי

לראיונות, ציפיתי שיכתבו עליו ספר

למעלה