שלומי 6 פרק 2 לצפייה ישירה!

• פותח הנושא rialhebre02
  • פורסם בתאריך
R

rialhebre02

Guest

שלומי 6 פרק 2 לצפייה ישירה, שלומי 6 פרק 2 להורדה, שלומי 6 פרק 2 שידור חי, שלומי 6 פרק 2 שידור ישיר, שלומי 6 עונה 1 פרק 2 לצפייה ישירה או להורדה, שלומי 6 עונה 1 פרק 2 שידור חי ישיר, שלומי שש פרק 2 לצפייה ישירה, שלומי שש פרק 2 להורדה, שלומי שש פרק 2 שידור חי, שלומי שש פרק 2 שידור ישיר, שלומי שש עונה 1 פרק 2 לצפייה ישירה או להורדה, שלומי שש עונה 1 פרק 2 שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: אבל כל ההשתוללות שלי עד לנקודה הזו לא עוזרת לעובדה שאתה כבר טובע כאן ועכשיו. אז מה אתה עושה? איך לומדים? איך אתה עושה את הקאמבק הכי גדול בחייך? תתעצבן על איפה שאתה נמצא התקופות הטובות בחיי הגיעו לאחר שנמאס לי לחלוטין מחוסר ההתקדמות שעשיתי. לא היה אכפת לי מה אני עושה. פשוט הייתי חייב לעשות משהו. הייתי מנסה הכל כדי לצאת מהמצב הזה. רוב האנשים היו קוראים לזה ייאוש, אבל הייתי קורא לזה מוח שרעב ללמוד, לגדול ולהתפתח לשלב הבא. המטרה היא לא למצוא מיד דבר אחד שמקל על הכאב שלך. המטרה היא לקבל שינוי קיצוני באורח החיים שלך. אתה חייב להבין שכל הפעולות שלך מורכבות למקום שבו אתה נמצא עכשיו, ואם תמשיך לעשות את הדברים האלה, אתה תישאר איפה שאתה נמצא. השינוי האמיתי היחיד הוא שינוי התנהגות, אז תגיד שלום כמעט מכל מה שאתה אוחז בו כל כך חזק עכשיו שאתה חושב "לא כזה גרוע". ברור שאתה לא יכול לנהל אותם טוב. אתה חייב להיות נגעל מהמקום שבו אתה נמצא.

..​

למעלה