שלומי

plants and rags

New member
שלומי

היה יה יז מגיעים רשמית לחמם את דפש מוד. מה עושים? הם לא באים להופעה נפרדת רק שלהם, בלי הדפש מודים האלה.

Esmena

New member
לא קוראים לי שלומי אבל..

ראה דילמה זו פטורה מאליה-דפש הם חבורה של מבריזנים . == And here I called Shlomi "sesonal" or what the hell because I wasn't sure if his name was used before in this fourm before.

plants and rags

New member
נראה לי שגם

אם הם יבואו, לצערי אני לא אלך. אם זו הייתה פולי, שמשום מה לקחה אסיד והחליטה לחמם את דפש מוד, אני מניח שהייתי רץ לקנות כרטיס. אבל זה בטח יעלה מאות שקלים, ויימשך מעט מדי זמן, ובאסה. עכשיו דווקא גרמתי לי לרצות ללכת. כי הם בכל זאת יופיעו, הכן כן כנים. איזה מין כפוי טובה אני. למה אני מנהל שיחות עם עצמי על גבי הפורום.

Aurora Sky

New member
יש, כזו, עצומה שלבונטין 7 מתכננים. משהו כזה:

"שלום שלום, ביום שישי הקרוב, נערוך הפקת ק.א.נ.ט נוספת בלבונטין 7, עם המוזיקה הקאנטית הידועה והרזידנטים הקאנטיים: ארגמן-זימרוני-מואן-פרטוק והפעם הליין גם לוקח קצת יוזמה ואחריות לפעול בשם קהילת הרוק והאינדי בארץ: כידוע, בעשירי למאי ינחתו בארצנו דפש מוד להופעה באיצטדיון רמת-גן, ואם אלו לא חדשות משמחות מספיק יצאה הודעה רשמית שה- >>> יה יה יה'ז <<< יגיעו ארצה גם הם לתת את הופעת החימום! חדשות משמחות אכן, אך אי אפשר להתעלם מהצרימה הקשה שאחת מלהקות הרוק המשובחות, מיוחדות, ומרגשות שקיימות כיום בעולם, ייבוא אינדי מהגדולים שראתה ארצנו, (והכי חשוב להקת ק.א.נ.ט מהשורה הראשונה), מגיעות לארץ למופע שהוא חימום, מול רוב מכריע של קהל שלא מכיר אותם, וזו תהיה ההזדמנות היחידה לראותם. נשמעו כבר לא מעט קולות מחאה בנושא, ואף קמה קבוצה בפייסבוק, ואנחנו כאן כדי להרים את הכפפה ולקחת את זה צעד קדימה. זה אומר להקים את העצומה הכתובה, להפיץ זאת באמצעי התקשורת, ולקחת את הממצאים לשוקי. כרגע הפקת המופע לא מתכננת ולא מעוניינת בהפקת הופעה נוספת. בכדי להשפיע באמת על החלטתם, לצערנו קבוצת הפייסבוק לא תספיק, וגם לא כמות חתימות של אנשים שהיו יכולים למלא את הבארבי, כי אם מספר גבוה בהרבה, וכרגע הערכתנו ושאיפתנו היא 2000 חתימות, וזה מאוד אפשרי. אז איך מתחילים? ביום שישי הקרוב בכניסה למסיבה תהיה עצומה למען הנושא, כל מי שתומך במטרה מוזמן להגיע ולחתום, אין קשר בין הכניסה למסיבה ולעצומה, אפשר גם רק להגיע לחתום. העצומה לאחר מכן תועמד בנקודות אותנטיות שונות בתל אביב (כמה חנויות רלוונטיות וברים), וגם בחיפה ובירושלים. רשימת המקומות המלאה תיסגר בתחילת השבוע ותופץ בפייסבוק ובאמצעי התקשורת. מן הסתם, המסיבה תתובל בהרבה שירים של ה- יה יה יה'ז, ונחגוג באותה הזדמנות את צאת אלבומם החדש והמעולה “It’s Blitz”. שאר המוזיקה כתמיד תורכב מתערובת של רוק, אינדי, ניו ווייב, גלאם, בריט פופ, ניינטיז רטרו על גווניו ואינדיטרוניקה. - Hot Chip ל- Pixies, מה- Cramps ל Arctic Monkeys, ומ- MGMT ל- Hole. 40 -30₪ עד 01:30 40-50 ₪ אחרי, אפשר להירשם להנחה באתר www.pixelit.co.il/c-u-n-t יום שישי, ה- 06.03.09 - מסיבת ק.א.נ.ט בלבונטין 7, פתיחת דלתות ב - 00:30. תודה רבה. נועם ואביחי. נ.ב – מי שמעוניין לעזור בעניין העצומה, בירושלים, חיפה, וגם בתל אביב מוזמן לפנות אלינו בפרטי."

plants and rags

New member
גזעי, תודה.

מקווה שיהיו תוצאות, איך שהוא קשה לי להאמין. אני מתחיל לאהוב את זהו בליץ!

למעלה