שלומלוםםםם

polly R

New member
שלומלוםםםם

שלומלום לכולם טוב, אולי העלו את הנושא הזה כאן אך זה לא יעצור אותי. למה, למה לעזאזל, אני תמיד חושבת שכל הגברים בוגדים? וזה לא שבגדו בי.. (עד כמה שידוע לי) אולי זו רק אני כזאת או כולכן בעצם... אינני יודעת. אני יוצאת עכשיו כבר חצי שנה עם מישהו שגדול ממני ב- 6 שנים. אני בת 20. למה אני תמיד פוחדת שיבגוד בי? עד כמה שגילי קטן היו לי כבר הרבה מערכות יחסים, 3 שנים, שנה, חצי שנה, חודשים (לא חודשיים)... תמיד זה היה אותו דבר.. הפחד הזה. אולי הבעייה היא אצלי... היחסים שלי עם הבחור ממש מצויינים, אני יודעת שהוא אוהב אותי וכל זה, ולא משנה מה הוא יעשה אני תמיד אפחד שיבגוד בי. אני גרה אצלו, וכשאני חוזרת להורים, לכמה ימים, יש בי פחד נוראי, אני יודעת, זה מטורף. אולי זה בגלל שאנחנו צמודים אחד לתחת של השני. כשהוא הולך לחברים, (תמיד הוא מציע לי לבוא איתו, אבל אני כל כך חסרת תקשורת ככה שאני מוותרת על זה ) ואני יושבת בבית, מתחילות מחשבות- "למה הוא לא עונה לי? אולי הוא עם מישהי" ואני כל כך חופרת בחשיבה הזאת למרות שזה כל כך ברור לי שזה לא קורה. משהו לא בסדר אצלי? אולי... בנים, גברים, בחורים, תגיבו. האם הייצר הזה באמת גדול עליכם? האם יש גברים שלא בוגדים? אני צריכה חיזוקים
טוב, תגיבו תגיבו, אוהבת את כולללםםם

לא כל הגברים בוגדים, נתחיל מזה.

[אבל אל תגלי שאני אמרתי לך את זה..] יכול להיות שהפחד הזה הוא תוצאה של 'טראומה' אחרת שהייתה בעבר. אבא של בגד באמא שלך? ראית זוג שקרוב לליבך שמישהו בגד שם? כל מיני כאלה ואחרים. בכל אופן, הפחד הזה מאוד לא בריא ועלול להרוס לך כל חלקה טובה. ברגע שתאמיני שהגבר שלך בוגד, את בעצם מעניקה לו מעין לגיטימציה לבגוד. תצאי איתו לפעמים עם חברים שלו, תכירי יותר את הסביבה שלו, אולי זה יעניק לך יותר בטחון בקשר.

Sefy

New member
סקארלט! אני בשוק! ../images/Emo12.gif

חכי חכי! אני אצטט אותך בכל מקום!

Sefy

New member
לא ילך לך, מזהים אותך בכל מקום ../images/Emo8.gif

Sefy

New member
האופי המקסים ../images/Emo24.gif

והמשקפיים! נו באמת, מה כבר חשבת ?

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אמנם כמו סקארלט גם אני לא ממש מהמין הגברי
אבל יכולה לגלות לך שיש ויש גם מבין הגברים וגם מבין הנשים. אבל, עצה אחת בכל זאת, אין כמו העין הירוקה (הקנאה) לכלות כל חלקה טובה בקשר, תנסי לעבוד על הקנאה ולהפטר ממנה ויפה שעה אחת קודם בהצלחה

Koshka 1

New member
הפחד מובן

הפחד שלך הוא מובן... אם נסתקל מסביב, אנחנו שומעים הרבה סיפורים על בגידות! + בטלויזיה, במיוחד בסדרות (שזה בכלל נחשב לנכון!) וגם בפורום אני בטוחה יש לא מעט סיפורים על בגידות....

כמו הקודמים והקודמות לפני אני יכול

לומר שזה גם אצל נשים, אלא שלי יש גם את ההוכחה לכך: אני נשוי לה
ובקשר לחששות שלך: המתכונת הכי טובה להפיגם זה תקשורת טובה. "להרגיש" כל הזמן את מערכת היחסים גם מצידו של בן זוגך ולדבר עליה איתו, לבדוק שאין לכם חוסרים בה, ואם כן לדבר איך פותרים אותם ביחד.

דורון66

New member
יש ויש ..

ברור שיש גברים נאמנים צריך למצוא אותם אמנם זה לא קל אבל שווה לחפש מישהו אמין שלא תחשדי בו בכלל רק להשגיח עליו מעט מפיתויים אסורים.

למעלה