שלומלום אחיי ואחיותיי!

Mistical

New member
שלומלום אחיי ואחיותיי!../images/Emo9.gif

אני גאה להיות חדשה בפורום,כי אני גאה להיות רוסייה!
יאפ..חחח.. אז ככה,קוראים לי קרן (אבל למשפחה וחברים רוסיים שלי ושל המשפחה אני קטיה),אני בת 14 וחצי (מירושלים הקפואה..ברר) וכבר 14 שנה בארץ..*מחיאות כפיים* הרבה אנשים לא רואים עליי שאני רוסייה,ואז כשאני אומרת להם,האוייבים שלי (ויש לי הרבה..חחח) מתחילים עם הקללות ה"מאוד" מקוריות שלהם:זונה,אלכוהוליסטית,וכל הבלושיט הזה. אז יש לי רק משו אחד לכתוב לכל הגזענים והמכלילים: אני רוסייה,ואני גאה להיות אחת,ואם צריך,אז כדי שתהיו מאושרים אני אגיד שאני זונה ואלכוהוליסטית. הרי זה די כיף לשתות ולקיים יחסי מין כל הזמן..חחח לא?
אז זהו..תכירו לי את עצמכם.. אם מישו ירצה אני אשמח לספר עליי בהרחבה (זה הכל צומי..חחח..אני מתלהבת..חח סתאאם)..
יאללה,פיס, קרן.

Mistical

New member
אגב,

נכון הברבית ה"כוסית" שהייתה פה קודם?נו זאת שכולם שונאים? קבלו ת'פוסט האחרון שלה.. חחח יו נקרעתי מצחוק..גם הגבתי לה רק כי אני נחמדה
"מומלץ"

Mistical

New member
חחחחחחחחחח..אדיר אח שלי..

הגבתי לה גם.. כי אני נחמדה (בינינו-לא)..

חחחחחחחחחחחח

וגם אני הגבתי.. כשקראתי את הבלוג הייתי בשוק כאילו עד כמה אפשר להיות סתומה? הגבתי לה חתיכת תגובה חחחחחחחח

Mistical

New member
רגע אני אראה..:)

וב'מת,אני כזה בחדר שלי נופלת על הרצפה מצחוק..חחח..כילו,כמה טמטום יכול להיות בבנאדם אחד?! שיואו היא צריכה עזרה..חחח..

ymz

New member
בריכה הבאה

יש שרשור אחד מן הרבים, שיעזור לך להכיר את רובינו. את מוזמנת לענות גם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=979&msgid=30438626

SupermanZW

Well-known member
ואיזה חיה זאת צ'בורשקה?

זה מזכיר לי עכבר (דומה למיקי מאוס, לא?)

SupermanZW

Well-known member
שמעתי ת'שם שלו הרבה פעמים

אבל זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו, אבל זה עכבר או לא? אם לא אז איזה חיה הוא?

l1zard

New member
האמת?

אני כבר לא זוכרת.... אני רק זוכרת שהוא סבל מהאוזנייים שלו או משו כזה... חחחח....

SupermanZW

Well-known member
מסכן...

מזכיר לי קצת את הסנאי המעופף, גם הוא סבל מהאוזניים שלו.

למעלה