שלומלום אנחנו חדשות :)

שלומלום אנחנו חדשות :)

אנחנו חדשות ואנחנו ניצבות בסדרה! רק היום שמעו שיש אתר (מרועי ואדם) אז נכנסנו בקיצר שלום לכולם.. וכל מי שמשתתף בחידון שיהיה לכם בהצלחה ונקווה לראות אותכם בצילומים :) אהה ואדם אנחנו קלטנו אותך! (למרות שאין קליטה)!

dj salmix

New member
חחחח גדול!!!!!!!!!

אתן באות מחר??? טוב וצודקות בהצלחה לכולם במישחק!!! כולנו מקווים לראות אתכם... ובנות עם אתן באות מחר תביאו מצלמה... אח שלי גם בא עם 1 אבל שיהיו יותר מצלמות פפרצי חח יאללה ביי

ממממממ..

לאאא מחר אנחנו לא באות אנחנו באות יום רביעי לצילומי פנים! אתה בא מחר עם אביטל?

dj salmix

New member
לא היא לא יכולה...

אבל גם מחר יש פנים!!! חבל... אולי אני גם אלך ביום רביעי.. אני לא חושב אבל... אי אפשר לדעת... תגידו מה היה כל הקטע עם אדם היום???

dj salmix

New member
לא היא לא יכולה

אבל גם מחר יש פנים... טוב לא משנה... אולי אני אבוא גם ברביעי.. אני לא יודע אי אפשר לדעת... תגידו מה היה הקטע עם אדם ???

חחחח אההה זה..

סתם הוא שיגע את סול וכל פעם היא ניסתה לקטול ובוא נגיד שלא כל כך הלך לה חחחח... ורינת ניסתהה לעזור לה חח עד שבסוף היא מצאה מש'ו חח שהיה טוב ... וסתם הוא שיגע אותנו עם זה היום.. אבל אחרי זה הוא התחיל לזרוק על רינת אבנים.. וסתם היה איתו היום ממש מצחיק חחח.. הוא יכול להיות "אבא שלנו" פחחחחחחחח סתם היה כל מיני חח אתה ראית .. קיצר עפנו ביי לילה טובב

dj salmix

New member
לילה טוב...

כן ראיתי איך הוא 'הפריע' לה.. חח אהבתי תקטע שלאני יכול להיות אבא שלך... חוץ מזה אני הייתי שם אבל לא ממש הבנתי מה קשור 1 לשני..

למעלה