שלומלום...אני צריכה את עזרתכם...

JOYE האחת

New member
שלומלום...אני צריכה את עזרתכם...

אני עושה לחבר שלי אלבום עם כל מני תמונות,משפטים וכולי.. ואני צריכה שתעזרו לי לעתב כל מני דברים...
אני צריכה שתכתבו כותרת יפה מרשימה כזו ולא גדולה מדיי..."אך הכל התחיל?!?..."
אם אתם יכולים לכתוב כמה שיותר כל מני משפטי אהבה יפים כאלו...בכל מני כתבים מיוחדים!!..."אני איתך באש ובמיים"...."עד הסוף להיות שלך אני מבטיחה..."..."איתך לאורך כל הדבר.."...אני אוהבת אותך הכי בעולם!!!!"
אם תוכלו לכתוב כל מני פזמונים משירים רומנטיים כמו...(לכתוב עוד???או שיש לכם רעיונות לשירים?)
בכל בוקר מתעורר לי משנתי ורק תפילה אחת בלב אצלי קיימת שנתעורר מחובקים כך לתמיד כמליבך עוד אהבה גדולה זורמת אל תוך ליבי המאוהב לעולמים
כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינונו אהבה כמה עוד אפשר צריך פה מילה יותר גדולה!!!
אם תוכלו בבקשה לכתוב את זה בצורה יפה כזאת...ולהוסיף לבבות וכאלו..ואלי גם את הסימן של המזלות...זה התאמה אסטרולוגית....
ןיב המאתה (09/07/1989 :הדיל ךיראת) ןטרסו (27/02/1988 :הדיל ךיראת) םיגד .רחאה לש וגאה תא חתפל רוזעי דחאה וב שיגר גוז אוה םיגד םע ןטרס לעופ וניה ןטרסהו רחאמ ךא תונוימדב-הגושו ינמלוח וניה םיגדה םיגדה .תואיצמל םהיתומולח תא ךופהל ולכוי םה דחיש ירה ,ןוימד-אלמ ול דימת-ןגמה בהאמה וניה ןטרסהו ,ןטרסה לש וייחב תויטנמורה תא קפסמ לש וחור-יבצמל דחאה םישיגרו ,םינמאנ דואמו םיישגר םהינש .םיגדה קוקז .תינימ הניחבמ םינענ םהינשו רחאמ הנישה רדחב וצצופתי םה .רחאה והז .יטוראו ןקשח דואמ דימלת וניה םיגדה ךא ,ליבוהל בייח ןטרסה .ינומרה דואמ גוויז תודה ענקית מראששששששששש!!!!!

JOYE האחת

New member
ואשמח אם תוכלו לעצב כמה תמונות...../images/Emo26.gif

אוי רק עכשיו שמתי לב שההתאמה יצאה הפוך..מקווה שמישהי יודע להפוך את זה חזרה... מקווה שלא העמסתי עליכם... אשמח אם תוכלו לעצב לי כמה תמונות..תעשו מה שבא לכם...תוסיפו משפטי אהבה,תוסיפו לבבות...או שסתם תעצבו... העיקר שיהיה מיוחד! ובבקשה אל תקטינו את התמונות שאני יוכל לפתח באיכות טובה... תודה ענקיתת מראש

JOYE האחת

New member
אחרונה...

מקווה שלא הגזמתי.. והבנתם למה התכוונתי.. תודה ענקיתתת מתההה לראות כבר את העבודות.. =)

למעלה