שלומלום אנשים(או שאני אגיד אנשות?)

Daniela LR

New member
שלומלום אנשים(או שאני אגיד אנשות?)

למה היובש הזה? תתעוררו!!ותדברו על ווקסס!!!! אפשר להבין שאתם לא מכירים אותם כל-כך.. אפשר לשמוע את השירים שלהם להיכנס לאתר שלהם..לשאול את שירי המפורסמת שלי...ארמ..דיברתי עם רודי והוא אמר שהם לא יוכלו להתחבר במשך השבוע...אז אל תצפו להודעות......כן אני יודעת זה באסה..אבל לא נורא... אררמממממ....מה עוד? איזה כיף זה לדעת שמישהו רוצה לבוא לישראל......
במקרה שלנו ווקסס......במקרה של מי שאוהב טלנובלות זה נטליה אוריירו מה שלא מעניין..חיחי... טוב אז תתעוררו!!!פליז!!!!! LOVE broken Daniela!! Shiri´s number 1 Fan!

Daniela LR

New member
ארמממ....../images/Emo24.gif

לא סיפרתי לך למה לא חזרתי אתמול... אז ירדתי לשתות...ואז ניסיתי לעלות בחזרה עם הקביים..ולא הצלחתי!!!
ואני ממשיכה לנסות וממשיכה...
וכולם ישנו ואפחד לא עזר לי..בושה! אז נשארתי על הספה ונרדמתי...חיחיחי...

Too Bad Baby

New member
אוי מסכנונת

בדיוק לפני שהלכת רציתי לשאול אותך איך זה שאין שם מי שיביא לך כוס מים. היה לך נוח על הספה?

Daniela LR

New member
אז כמה דברים ../images/Emo13.gif

היה לי אבל נגמר!
ואז כולם ישנו...ורציתי קולה!!!!!!!!!! והיה נחמד על הספה...ואז בבוקר אבא שלי יצא נורא מוקדם והכלב בא להפריע לי!!!ואז כבר עזרו לי לעלות למעלה למיטה המתוקה שלי.......חבל שלא ראית איך ניסיתי לעלות...רציתי אפילו לזחול איכשו אבל הגבס לא עמד טוב
וכזה ניסיתי מדרגה אחת לא הלך...ירדתי..ושוב....עד שהתייאשתי........ סיפור חיי...... Shiri´s number 1 Fan!

Too Bad Baby

New member
אופסס

לא שמתי לב שכתבת תשובה חחחח אני עדיין בודקת אי מיילים... כמה זמן את צריכה להיות עם הגבס?

למעלה