שלומלום אנשים

נסיכה ג

New member
שלומלום אנשים../images/Emo140.gif

ממרום גילי "המופלג".... מה אתם אומרים על קשר של אשה בוגרת (36) גרושה + 2 עם בחור בן 25, הקשר הוא בן שנה + + , הקשר אינו מבוסס סקס בלבד, אמנם כף התחיל אך הפך לחברות מדהימה ואהבה גדולה מצד שנינו. מכיוון שרובכם כאן צעירים אשמח לשמוע דעתכם...

Vdrums

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מה שחשוב זה מה שיש עכשיו ולא משנה איך הקשר התחיל. אם הוא התחיל מקשר מיני ותוך כדי גילית אדם מדהים והוא גילה אשה מקסימה, לבריאות. העיקר שאתם מאושרים

נסיכה ג

New member
תודה.

נכון זהכ מה שחשוב, מה שקורה בפועל! העניין הוא האם אתם חושבים שלקשר כזה יש סיכוי?

Vdrums

New member
בהחלט. למה לא?

בתנאי שלא תושפעי מסביבה שיכולה להביא דעות שליליות. מה שחשוב זה מה שאתם מרגישים וחושבים.

נסיכה ג

New member
תודה חמודים...

אני לא מתכוונת להיות מושפעת!!! אני יודעת שהוא קצת מושפע, אבל יותר מזה נראה לי כי הוא פוחד לספר לאמו!!

נסיכה ג

New member
למה?? שאלה טובה והתשובה...

אז ככה... הקשר הזה רווי איכפתיות ואהבה כי התקשורת בינינו נהדרת כי הילדים שלי מאוד אוהבים אותו וכי אני מבינה שלמרות כל זאת המשפחה היא משפחה ומה לעשות גם להם יש מידה מסוימת של השפעה ואני בפרוש לא ארצה לראות אותו מנותק מהמשפחה בגלל שאמא שלו לא תבין ואולי אפילו תמריד. ביום שאני אראה אותו מיוסר, זה יהיה היום בו דרכנו יפרדו....

תעשי את השיקולים שלך ..

אני בחיים אבל בחיים לא אצא עם מישהו שלא יציג אותי למשפחתו. אחרי הכל , משפחתו, זה חלק ממי שהוא היום .. ממה שהוא.(אם הוא רוצה או לא תמיד סופגים משהו מהמשפחה). יתרה מכך,אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לחלוק את חיי מבלי לדעת איפה , אייך הוא חי ..זה נראה מוזר מידי .. כמה שאלות למחשבה: את חושבת לחלוק את חייך איתו ? אייך תעשו את זה אם הוא "מסתיר" אותך מאימו ? ומה בשאר המקרים ? האם אימו היא דמות שהוא פוחד/חושש מתגובותיה ?

נסיכה ג

New member
הלכת רחוק מדי!

א. הוא לא גר עם אמו אלא במרחק 2.5 שעות של נסיעה. ב. אני כן יודעת איפה הוא חי, אני בת בית בביתו. ג. לגבי משפחה ובכן צר לי לאכזב אותך אבל משפחה זה לא הכל בחיים!!! את עוד תגלי (ואני מקווה שלא) שלפעמים משפחה הם האויב מספר 1 שלך בחיים. ד. אנחנו עדיין לא בשלב של לחשוב על מגורים משותפים (יש לי ילדים מבחינתי זה לא כזה פשוט!)

magenta73

New member
ברוכית הבאית!

מה דעתי או דעתנו או וואט אבר, לא ממש משנה... זה שאני אשב פה, ליד המחשב שלי ואכתוב מה שלא יהיה, לא משנה את העובדה שאתם ביחד שנה ++ והפך לחברות ואהבה גדולה! הכל אפשרי בחיים. הכל. אם רק מאמינים ומשקיעים! שיהיה בהצלחה!

למעלה