שלומלום אנשימים!!

smady by

New member
שלומלום אנשימים!! ../images/Emo9.gif

מה קורה?? אני חדשה פה! טוב- קצת על עצמי- אני שרוטה, שרוטה ושרוטה, אה ואני גם אוהבת סרטי אימה ומתח (בעיקר פסיכולוגי..) רוב הסרטים שאנשים מקטלגים כ"מפחידים" בכלל לא מפחידים, (כדוגמא- במגרש השדים נפלתי על הרצפה מרוב צחוק, סרטי צעקה נראים לי כמו מת לצעוק וסליפי הולו הרדים אותי...) ואני מאוד מתקשה למצוא סרט שמעלה את מפלס האדרנלין שלי... :( מקווה שאתם תוכלו לעזור!

LRa

New member
הם לא יכולים

זה בדיוק מה ששאלתי אתמול ואף אחד לא מצא :(. אבל אני יכול להמליץ על כמה סרטי אימה|קומדיה מעולים.

smady by

New member
תודה!

אני באמת אוהבת סרטי אימה משולבים עם קומדיות, אבל באמת הייתי רוצה לראות איזה סרט אימה טוב אחד... :( טוב נו, אאלץ להסתפק להמלצותיך... אמממ.. איפה הם?!? חחחח... אובססיבים רולז!!

LRa

New member
עוד אחד

braindead שנקרא גם dead or alive. אם את רוצה קצת לפחד(הרגש השני שהכי כיף לחוות מלבד...) אז הנוסחא היא כזאת : סרט מאוד מאוד מפחיד + אחרי 11 הלילה ולא אחרי 4 בבוקר + להיות לבד(הכלל הכי חשוב) ואם סידרת הכל אז הנה שני סרטים שבטוח יבהילו אותך לפחות פעם אחת : the ete (סרט יפני) ו house on the hunted hill.

Kagome

New member
אממ... שאלונת -

מאיפה מורידים את זה? *חייבת משהו מפחיד!

DoctorSatan

New member
אם את רוצה סרטי אימה מפחידים

יש לי המלצה שמה לעשות, כל פעם אני אמליץ מחדש, house of a 1000 corpses. הקטע בסרט הזה הוא שיש בו גם דברים מפחידים (כמו מאורה תת קרקעית עם מסדרון מלא גוויות ורופא שלידו רופא שיניים נראה כמו מוכר גלידה) וגם דברים שיקפיצו אותך----------ספויילר--------------------- יש שם קטע שהרוצח מאיים באקדח על שוטר אחד והמצלמה מצלמת את כל הקטע מזוית מרוחקת ורואים אותו מכוון את האקדח לראש של השוטר וחושבים שהוא ילחץ על ההדק אבל לא קורה כלום. מחכים ומחכים ובסוף שחושבים שהסרט נתקע ..........בוווווווווווום!!!! את לא חייבת לשמוע לי אבל אני נהנתי. דרך אגב, למרות שזה לא קשור יש היום בערוץ 10 שעה 23:00 איש הנצח 2

LRa

New member
כן דווקא סרט

לא רע, יש כמה קטעים נחמדים.

למעלה