שלומלום דליו'ש וירוקה מתוקות

קליאו2

New member
שלומלום דליו'ש וירוקה מתוקות../images/Emo23.gif

מזל טוב על הפורום החדש! איזה יופי!! דליו'ש רק היום ראיתי את המסר שלך... את זוכרת שאין לי מחשב כן? בכל מקרה באתי להציץ לברך.. ולומר שאני מאד מתגעגעת אלייך! מקווה שיצא לי להיות כאן לפעמים.. הולכת להתעדכן קצת! נשיקות חזקות!!!

אביטללללללללל ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עשית לי את היום יקרה
ואותי מאושרתתתת.. ...איזה כיףף!! תקני את המחשב מהררר כדי שתוכלי להיות צמודההה לחברים שלך (ואליי
) שמעת נשמתי?? איזו יופי לראותך!!! מתה עליך קליאו,

קליאו2

New member
דליונת!

המחשב מתוקן רק שאני כבר לא גרה עם אחותי ואין לי ולזיו עדיין מחשב... את יודעת קנינו כל כך הרבה דברים.. מקרר, תנור, סלון, ארון, מכונת כביסה.. שלא נשאר כסף למחשב.. אבל אני מאמינה שבקרוב נקנה מחשב.. ואז אני אגיש יותר קרוב.. כרגע אני כותבת מאחותי וכ"כ שמחה שאת כאן!! קראתי כמעט את כל ההודעות.. וזה נראה לי כפורום מדהים.. אחד כזה שמרגישים בו נוח.. אבל מוזר לי לכתוב פה כי בכל זאת יצא לי להיות אולי איזה פעם בשבוע.. ולא אוכל לתמוך ברמה היומית.. אז לא נראה לי פייר כלפי הבית החם הזה שהקמתן.. מתגעגעת ותמיד אבל תמיד אוהבת!

איפה כתוב בחוקים ש-

חייבים לכתוב כל יום?? תבואי כשתוכלי וכשתרצי
לא רוצה לשמוע שום "לא פייר"

קליאו2

New member
חייבת להתרגל לכינוי החדש שלך..

זה מה זה מוזר לי לפעמים כמעט נפלא לי הכינוי הקודם ואני לא יודעת אם זה בסדר או לא?...

בטח שזה בסדר../images/Emo13.gif

החלפתי כי רציתי שינוי, לא כדי להסתיר משו מהכינוי הקודם. תמיד אהיה בר-בר

קליאו2

New member
חייבת להתרגל לכינוי החדש שלך..

זה מה זה מוזר לי לפעמים כמעט נפלא לי הכינוי הקודם ואני לא יודעת אם זה בסדר או לא?...

תגידיייי ..

את חושבת שאני מסתכלת עליך בעיניים של "תומכת יומית"?
עצם החברההה שלך והאור שאת שופכת עושים המון... - ככה אני מרגישה ממך וזה מה שאת גורמת לי
כאילווו שלא ידעת
איזה יופי שזיו ואת יחד - זה פשוטט חלום שהתגשם!! אביטל, כנסי מתי שאת יכולה, טוב לי איתך. דליה שלך

קליאו2

New member
דליונת!

המחשב מתוקן רק שאני כבר לא גרה עם אחותי ואין לי ולזיו עדיין מחשב... את יודעת קנינו כל כך הרבה דברים.. מקרר, תנור, סלון, ארון, מכונת כביסה.. שלא נשאר כסף למחשב.. אבל אני מאמינה שבקרוב נקנה מחשב.. ואז אני אגיש יותר קרוב.. כרגע אני כותבת מאחותי וכ"כ שמחה שאת כאן!! קראתי כמעט את כל ההודעות.. וזה נראה לי כפורום מדהים.. אחד כזה שמרגישים בו נוח.. אבל מוזר לי לכתוב פה כי בכל זאת יצא לי להיות אולי איזה פעם בשבוע.. ולא אוכל לתמוך ברמה היומית.. אז לא נראה לי פייר כלפי הבית החם הזה שהקמתן.. מתגעגעת ותמיד אבל תמיד אוהבת!

Neora Barak

New member
../images/Emo32.gif דליונתתתתת ../images/Emo6.gif

איזה כייף לראות אותך פה שוב, ת'גגתי, ואפילו דאגתי לבעלת הבית !!!, קבלי
ערב קסום לך דלייתי !!!

נאורההה ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif

תוך ימים הגעת עדדד הנשמה.
משו! איזה כיף שפגשנו אותך. אני מאד שמחה נאורה

למעלה