שלומלום המלך הקוסם

שלומלום המלך הקוסם../images/Emo47.gif

היי שלומלום תודה על שענית לי על המסר האישי ששלחתי לך. פתרת לי סיבוך של כמה שנים בכמה שורות. איך אתה עושה את זה? מישהי כתבה כאן שאתה מלך אז לא רק זה אתה גם קוסם. כל היום הסתובבתי שמחה. הדפסתי את מה שכתבת לי ותליתי על הקיר. תודה. תודה. תודה

אלי.מ

New member
רק בלי פולחן אישיות

תיסלחי לי יפה שלי כפרה אבל אם שלומלום אחד חסר כל השכלה מקצועית, ללא היכרות רצינית עם בעייתך עשה לך את זה, אז: 1) הבעיה שלך לא רצינית ולא ממש ניסית לפתור אותה כי אחרת היית עושה את זה מזמן. 2) שלומלום כתב בשמך מכתב תודה לעצמו מה שנקרא שיווק עצמי. אחת האפשרויות נכונה.

תודה יקירתי

שלומלום לך, אמממ... כייף לקבל כזו הוקרה, תודה. את יודעת לפעמים כל העניין יושב על טרמינולוגיה, או על אבחנה בין מציאות העובדות לבין הדעות שלנו עליה. לך אלי, מה שכתבת מאוד נכון, הלוואי והיה אפשר לפתור בעיות רציניות בתגובה בכתב באורך של רבע עמוד. עדיין לפעמים מתן אפשרות לנקודת מבט אחרת יוצר את ההבדל ולפעמים הוא מאוד משמעותי. עוד משהו קטן בקשר לדבריך, אמנם אין לי שום השכלה בתחום של טיפול מיני אבל זה לא אומר שאין לי השכלה כלל. בתחום עיסוקי שחלק ניכר מתגובותי כאן בפורום נובעות ממנו יש לי את כל ההשכלה הדרושה והיא נרחבת מאוד בצרוף פרקטיקה של הרבה מאוד שעות. אם יש לך הערות והארות לתשובותיי אנא כתוב אותם כך גם שאר ציבור הגולשים יוכל להפיק מהם תועלת. שלומלום.

למעלה