שלומלום חברימוס

הודגיק

New member
שלומלום חברימוס

מזמן לא כתבתי ... בדיוק נזכרתי (והאמת ראיתי כמה תמונות ) שלפני שנה עשינו מפגש פורום , איזה יופי זה היה .... אני מקווה שכולם בסדר , חיים , בריאים וכו' . אוהב , הודג'יק. נ.ב. גלי , מתגעגע . . . מתי נתראה ?

אתה.. אתה מוכר לי..

באמת המון זמן שלא.. אבל אתה יודע.. יוצאים לחיים, אז לא עוצרים :) למה שלא תעלה כמה תמונות שגם אנחנו ניזכר? (חוץ מתמונות שיכולות לפגוע בקהל הקוראים.. כמו.. אנשים בבגד ים למשל..)

הודגיק

New member
התמונות שרואים בהן טוב

הן תמונות שעלולות לפגוע בקהל . . . אבל יש תמונות של השקיעה מאותו ערב , שדרך אגב היה ב 15 ליולי 2004.

ihovav

New member
היי!!!

לפני שנה לא הייתי כאן (אני אמורה להצטער על זה?...
) אני דורשת גם מפגש פורום!

מזי א

New member
גלי, תזכירי לי, זה המפגש מקיסריה?

פשוט, התמונות מאוד מוכרות, אבל לצערי " הסקלורוזה" עובדת אצלי בקצב מוגבר, אז אני לא זוכרת. תזכירי לי, טוב?

הודגיק

New member
כן , מזי ...

בדיוק נזכרתי ... את היית שם , אני חושב שהיית עם בעלך (אם זה לא את סימן שבעיות הזכרון גם אצלי עדיין נוכחות ). ממש בזולה , ליד הארובות , עם אש , והמון אהבה . הודג'יק.

מזי א

New member
יקירי

אתה עדיין צעיר, לכן הסקלורוזה, לא פגעה בזכרונך, זכרת יפה. מה שלומך? תמונות מחו"ל, יש ? איך עוברים הימים? והלילות? כל טוב והמון בריאות מזי

הודגיק

New member
צעיר לנצח

הכל טוב , אני בסדר ... חיי לי מיום ליום , אני עסוק נורא בהפקות סרטי גמר שנה א' (עברתי ממדעי המחשב לקולנוע) . הייתי בארגנטינה , אבל זה היה שנה שעברה ,פשוט לא היה לי כל כך הרבה זמן (וגם לא היה איתי חיבור לאינטרנט זמין בלילות)וכן , יש תמונות , מקווה שהחל מעוד חודש יהיה לי זמן לקרוא יותר הודעות , להגיב ולשתף וכמובן להעלות את התמונות . הודג'יק.

מזי א

New member
נו

ומה עם מפגש נוסף? אולי הפעם תהיה היענות יותר טובה? מה דעתך?

יאללה!! ../images/Emo176.gif

מפגש פורום - למי מתאים? זמן נוח, מקום, כל רעיון אחר.. אני תמיד בעד אבטיח על הים.

ihovav

New member
מתפקדת ראשונה עם בן זוגי!

כל מקום וכל דבר יהיה אחלה. מבחינתנו, חמישי מאוחר, שישי או שבת.

דגנילי

New member
היי, ממש התגעגעתי.. לונג טיים נו סי

מה קורה איתך? היית בדרום אמריקה או משו כזה לא?

דגנילי

New member
יאללה.. אפשר בפארק כלשהו..

הפעם אני מגיעה גם אם זה יהיה בתיזי-נבי... ובאמת בחמישישישבת הכי מתאים.. שעות אחר"הצ - ערב

למעלה