שלומלום לכולם (הודעה חשובה ../images/Emo41.gif)
או שלא... תלוי איך מסתכלים על זה.
אהלן, זאת אני "עוד מעט דודה"... עקב השינויים שבוצעו בכניסה לצ´ט של תפוז החלטתי לשנות את שמי (בשביל למצוא חתן השם הקודם לא היה אטרקטיבי מספיק , נכון
)
אז מעתה אמרו "רונה 29" ולא "עוד מעט דודה " למרות שעוד מעט קט הוא ישתנה שוב ל"רונה 30"
אך מה לעשות (שאלו יהיו כל צרותיי...) ולעניינינו: אתמול הייתי באיכילוב במרפאה להשמנת יתר והייתי מוזמנת לפגישה אצל ד"ר סובחי ע"מ לברר באופן סופי אם אני יכולה לעבור שוב ניתוח ואם כן אז אם אפשר אצלו... התלבשתי במיטב מחלצותיי (או יותר נכון אוהליי...
)ויצאתי לפגישה עם ה"אליל" (לפחות של כמה אנשים שאני מכירה...) אבל... מי לא בא ?!!?......מיכאל
אה סליחה... סובחיאל ...(אוף איזו באסה)ולשאלת השאלות : מה אתם אומרים האם יד הגורל היא זאת שאומרת שעליי לא לעבור שוב ניתוח (ואני שבעצמי נדהמת ממה שיצא עכשיו תחת ידיי "יד הגורל"?!?..מה עובר עליי??
..)- וכל זה בגלל שהרופא לא הגיע...אבל ברצינות... מה אתם אומרים ? להיות או לא להיות (או : לעשות/לא לעשות ???)...למרות שאחרי השקילה במרפאה (חושך בעיניים קיבלתי מזה ...
) אני אפילו לא צריכה דקה להתלבט ובכל זאת ..(אני מזל תאומים כבר ציינתי ?!?!?
... טוב נו, אודה לכם אם תתייחסו (שוב) אליי וכל תגובה תתקבל בברכה. יום טוב, שירלי (וזהו כבר שמי האמיתי ... בחיי שכמעט התבלבלתי..
)
או שלא... תלוי איך מסתכלים על זה.