שלומלום לכולם (הודעה חשובה
)

רונה 29

New member
שלומלום לכולם (הודעה חשובה ../images/Emo41.gif)

או שלא... תלוי איך מסתכלים על זה.
אהלן, זאת אני "עוד מעט דודה"... עקב השינויים שבוצעו בכניסה לצ´ט של תפוז החלטתי לשנות את שמי (בשביל למצוא חתן השם הקודם לא היה אטרקטיבי מספיק , נכון
)
אז מעתה אמרו "רונה 29" ולא "עוד מעט דודה " למרות שעוד מעט קט הוא ישתנה שוב ל"רונה 30"
אך מה לעשות (שאלו יהיו כל צרותיי...) ולעניינינו: אתמול הייתי באיכילוב במרפאה להשמנת יתר והייתי מוזמנת לפגישה אצל ד"ר סובחי ע"מ לברר באופן סופי אם אני יכולה לעבור שוב ניתוח ואם כן אז אם אפשר אצלו... התלבשתי במיטב מחלצותיי (או יותר נכון אוהליי...
)ויצאתי לפגישה עם ה"אליל" (לפחות של כמה אנשים שאני מכירה...) אבל... מי לא בא ?!!?......מיכאל
אה סליחה... סובחיאל ...(אוף איזו באסה)ולשאלת השאלות : מה אתם אומרים האם יד הגורל היא זאת שאומרת שעליי לא לעבור שוב ניתוח (ואני שבעצמי נדהמת ממה שיצא עכשיו תחת ידיי "יד הגורל"?!?..מה עובר עליי??
..)- וכל זה בגלל שהרופא לא הגיע...אבל ברצינות... מה אתם אומרים ? להיות או לא להיות (או : לעשות/לא לעשות ???)...למרות שאחרי השקילה במרפאה (חושך בעיניים קיבלתי מזה ...
) אני אפילו לא צריכה דקה להתלבט ובכל זאת ..(אני מזל תאומים כבר ציינתי ?!?!?
... טוב נו, אודה לכם אם תתייחסו (שוב) אליי וכל תגובה תתקבל בברכה. יום טוב, שירלי (וזהו כבר שמי האמיתי ... בחיי שכמעט התבלבלתי..
)

RomiVais

New member
שירלי יקרה!! ../images/Emo13.gif

אז ראשית, באמת שבילבלת טיפה עם הכינויים, אבל זה בסדר, אוהבים אותך וסולחים לך
לגבי ד"ר סובחי, אז אני טיפה מאמינה בגורל והיה רגע קט לפני הניתוח שלי שבו אמרתי לעצמי שאולי יד הגורל פועלת ואני לא אמורה לעבור את הניתוח, אבל בסוף עברתי אותו ואני שמחה מאוד על כך. הניתוח שלי נדחה פעמיים, אחרי שכבר הייתי מאושפזת והכל. פעם אחת אף שלחו אותי חזרה הביתה (כן, כן, כל הדרך עד אילת!!). ובפעם השנייה, פשוט נשארתי לישון בבית החולים (איזה כיף - לילה אקסטרה בוולפסון!!!
) ואז כמעט שברחתי משם עם ידיד שבא לבקר. אבל בסוף נשארתי ועברתי את הניתוח כמו גדולה!! ואני ממש ממש לא מתחרטת!! אני חושבת שאת צריכה לפעול לפי תחושות פנימיות שלך, ולפי הרגשות שלך. מקווה שתחליטי בדרך הכי הכי טובה בשבילך ואולי נתראה ביום חמישי לילה טוב בינתיים ובהצלחה רומי

buaz

New member
לא להתייאש

שירלי יקרה! לא לחפש תירוצים וכל מיני סימנים שלא קיימים. תלכי עם התחושות שלך זה הכי נחשב וחשוב. יום טוב

lia 2 4

New member
היי שירלי! שמחה לראות אותך כאן

... אני מכירה אותך בתור"רונה 29" ואפילו לא חשבתי שאת "עןד מעט דודה"..:)) דיברנו על ההתלבטות שלך גם בצ´אט- מה שקובע כאן זה איך את מרגישה עם עצמך.. כי בתכל´ס אנחנו עושים את זה רק בשביל עצמינו ולא בשביל אף אחד אחר.. אני לא יודעת בדיוק מה היתה הסיבה להוצאת הטבעת - לך כנראה יש יותר נסיון ממני - אבל אם את מרגישה שזה כן שלך- לכי על זה.! דרך אגב, אני גם מזל תאומים:)- נורא! מקווה לפגוש אותך בצ´אט בקרוב ליה

ronnymp

New member
שירלי/דודה/רונה - ../images/Emo121.gif

אני לא מאלה שמאמינים בגורל , לא במזלות ולא בהכוונה מלמעלה .... לי זה נראה סתם כצירוף מיקרים - ולא כאות משמיים אז אולי שווה מחשבה נוספת אם ללכת שוב לפגישה חדשה שתיקבע עם המנתח - או לא אבל בהחלט מבלי לייחס חשיבות יתר למקרה הזה
- רוני

ronnymp

New member
היי רומוש - כן , סוף סוף חזרתי

המחשב תוקן , על כל פגמיו - כולל הבלגנים של תפוז . אז להשתמע - רוני

רוייקו

New member
רונה, איזו קופה את שייכת ?

מבוטחי מכבי, למשל, יכולים לראות את סובחי במיסגרת הקופה.. אופציה נוספת היא לבקש תור נוסף לדר´ סובחי. באיזו מיסגרת את מתכננת להתנתח ?

היי שירלי

אני גם לא מאמין בכוחות גורל וכו. את זו שמחליטה ובוחרת איך יהיו ויראו חייך. האים את מוכנה ובשלה לניתוח נוסף? האים הרמת ידים מניסיון ולהוריד במשקל בכוחות עצמך או עים עזרה ללא התערבות כירורגית? ואיך את מרגישה? יש שפעת או לא ? ביי

באיה

New member
שירלי שלום.

אני כשלעצמי לא מאמינה בגורל. כל אחד על אמונתו יחיה. אני מאמינה שלא הגורל מעצב את חיינו, אלא אנו במו ידינו מחליטים על גורלנו. קורים דברים כגון איחורים, דחיות, מחלה וכו...... אל ליחס חשיבות לדברים כאל גורל. האדם חייב ללכת לפי התחושות שלו עצמו, ואם יש הטלבתויות, וקשה להחליט - גם זה קורה - לשם זה יש חברים לעידוד, אך לא בשום מקרה להליט במקומך. ההחלטה לעולם תישאר שלך, אך את חייבת ליהיות שלמה איתה. את צריכה לחפש נימוקים לכאן או לכאן בתוכך, להמידן על מאזני ההגיון שלך, ואז ההחלטה תבוא בעצמה. בכל מקרה כל מה שתחליטי, אנו ניהיה כאן איתך, ונכבד את החלטתך. חיבוק גדול באיה

שלגיה**

New member
היי שירלי

קודם כל תגידי לנו איך לקרוא לך כי מרוב שמות התבלבלתי... לגבי הניתוח.. אני מאמינה שאת צריכה להיות שלמה עם כל צעד שאת עושה ובוודאי צעד שישנ ה את חייך ואת דרך חייך בתחום התזונה. חשוב שתנתחי את כל העובדות וההשלכות שיהיו לך לאחר הניתוח ושהיו לך עד לניתוח (משקל,ניסיונות אחרים להרזייה שלא ניסית עדיין,מגבלות רפואיות שמשקל היתר גורם/עלול לגרום..וכהנה וכהנה סיבות וגורמים. אני לפני 6 שנים רציתי לעשות ניתוח ולא הייתי שלמה עם עצמי ולכן לא עשיתי. היום כמעט 1/2 שנה אחרי ואני מאושרת ושמחה שביצעתי צעד חשוב בחיי ולבריאותי. את צריכה להיות רציונלית ולא להסתמך על אם ואם..(ד"ר סובחי נמצא או לא נמצא..) ואם זה יעזור לך את יכולה לעשות טבלה ובה לכתוב "למה כן" ו"למה לא" ולחשוב. את יכולה גם לשתף אותנו אם תרצי. בהצלחה שלגיה

רונה 29

New member
תודה ענקית לכולם מכל ה ../images/Emo23.gif

וואו ממש הפתעתם אותי בכל כך הרבה תגובות , מודה לכל אחד ואחת מכם/ן על הסבלנות ותשומת ה
באמת תודה רבה . אז ככה : 1. יש לי שפעת
רשמית ולכן אני מאוד מקווה שאוכל להגיע מחר למפגש באיכילוב ואם לא אז אני בטוחה שאמשיך לקבל "כוחות" מהפורום עד למפגש הבא שיהיה
2. אתם מוזמנים לפנות אליי כ-שירלי (שמי האמיתי)מכיוון שהכינוי הוא רק לצורך הצ´ט וסליחה מראש על כל הבלבולציה שגרמתי (שלא באשמתי...
) 3. אם וכאשר אעשה את הניתוח זה כנראה יהיה ב"איכילוב" ולא במסגרת פרטית למרות שהתור הוא מפה ועד להודעה חדשה (לפחות יהיה לי זמן לעכל מה עומד לקרות.. וגם להפנים
) 4. זהו בינתיים אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות ושוב, ת ו ד ה ר ב ה לכוללללללללללללללללם וטוב שיש "אוזניים קשובות ועיניים בוחנות"
שירלי

ורד *

New member
הי שירלי/דודה/רונה-מחק את המיותר.|

קודם כל דעי שהחתן יגיע....לא אמרו לך כבר שלכל סיר יש מכסה? ולענין גם את הגורל יש לקחת בידיים ולהביאו לאיפה שאנחנו רוצים. שום דבר לא קורה ונעשה אם אנחנו לא מכווינים את הדברים שיתרחשו כמו שאנחנו רוצים. ואני מאלה שטוענות שצריכים ומוכרחים להכווין את הארועים בחיים כך שנוכל להגיע למטרה אותה הצבנו בתחילת הדרך, אחרת החיים שלנו ייראו כמו אותו זרם מים ששואף להגיע לתחתית ההר ובוחר את הדרך הכי קלה, עוקף את המכשולים ומחפש ערוצים קלים להגיע לתחתית, כששום דבר בדרך לא מעניין אותו ובסוף כשהגיע לתחתית, מתגלה פתאום שהוא הגיע בכלל למקום אחר ממה שרצה, ובמקום להיות זרם חזק ורענן הוא הגיע כזרזיף חלשלוש ודלוח. אז תתנערי מכל מחשבות על גורל, מקריות, אותות ומופתים. שבי עם עצמך, העלי על הכתב רשימת "בעדים" ורשימת "נגדים" והחליטי. והעיקר שתהיי שלמה עם החלטתך. בהצלחה. ורד

למעלה