שלומלום לכולם

אורא

New member
התגעגעתי אלייך ../images/Emo24.gif

אני בדיוק חושבת עלייך, שאני צריכה להתקשר ואת כותבת שלום ... ספרי מה קורה

בולי27

New member
אני חייבת איזה סיפור ../images/Emo35.gif

כי אני כבר לא זוכרת מה.... אם את מתכוונת למשהו חדש אז אין! (לשמחתי) לא הספקתי לעשות כלום חוץ מעבודה, את בעלי אני לא אפגוש עד מחרתיים (שלושה ימים שהוא חוזר בשעות שאני כבר חורפת) אתמול הוא הגיע הביתה בשלוש וחצי (לפנות בוקר) הלך לישון בארבע, אחרי שהוא נרדם הוא תפס לי רגל אחת והניח אותה על הבטן שלו
והוא גם אמר משהו תוך כדי אבל אני כבר לא זוכרת מה... יש פה כמה חנויות של מטבחים שממש מתחננות לביקור...(אולי מחר) ו.....קר לי
אוף האינטרנט הזה לא זז....רק אצלי או שזה אצל כולם????? את חייבת לי דיווח מפורט! לא??? השארת אותי עם מחשבות לא נעימות... אה אה אה, ועוד שבוע יש לי יום הולדת!

וחוץ מיזה שגם אצלי לא זז

אבל מצאתי פטנט, בזמן שלוחצים על "שלח" ועושה סימנים ראשונים של שוחל ולא זז אז ללחוץ על כפתור ה ESC ואח"כ על
BACK והפלא ופלא ההודעה נשלחה ומופיעה בפורום. נסי ותהני.

בולי27

New member
אחרי שהוא מראה סימנים של זחילה

הוא מראה לי דף של EROR ואז נמחק לי כל מה שכתבתי....
(אז אני מנסה לכתוב הודעות קצרות)

ברגע שהוא נותן לך "תקלה"

לחצי על הסימון "אחורה" ואז את חוזרת להודעה ושולחת שוב. בכלל חשוב מידי כמה ימים (למי שלא עצלנית אפילו מידי יום) להכנס ל "חלונות" דרך "המחשב שלי" ול TEMPORARY INTERNET FILES ולעשות מחיקה של כל הג´אנק שמאוחסן שם. ללכת לעריכה ולסמן על "בחר הכל" ואז על קובץ "מחיקה. חשוב גם לעשות זאת על תוכנית TEMP בתוך החלונות ואת אותה פעולה של נקיון. בתוך האינטרנט ב TOOLS ללכת לאופציות אינטרנט ולתת הוראה של מחיקה לפי ימים , (אני באופן עקרוני נותת לו על פקודה של יום אחד) בהצלחה.

בולי27

New member
אבל כשאני עושהBACKאני חוזרת

לדף של ההודעה רק בלי ההודעה...(הכל נמחק) את הנקיון אני יעשה עכשיו לפי ההסבר שלך. תודה

בולי27

New member
בעלי הבטיח לי הפתעה ../images/Emo59.gif

ליומולדת....ומזמן הוא כבר לא הפתיע אותי. אני סקרנית רצח (ובטוח אני אתאכזב בסוף
כי אין לנו בכלל אותו טעם, והוא כבר חודש מדליק אותי...) רק שלא יביא לי את חמותי וגיסתי בנייר צלופן מבריק

אורא

New member
דווקא נשמע טוב ../images/Emo3.gif

בנייר צלופן אין אויר... כך שאת יכולה להשאיר אותם שם ליופי

אורא

New member
אפשר לקבל הסבר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא הבנתי מה צריך לקרות ב 30/12

בולי27

New member
מה לא ברור../images/Emo35.gif

זה שנולדתי? או זה שבעלי הבטיח לי הפתעה????

ראית מה זה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי התאריך שלה מודבק על המחשב... בולי, הלכה ההפתעה . . . טוב, נחשוב על משהו אחר.

אורא

New member
סליחה שהרסתי ../images/Emo52.gif אני ממש

מפגרת.....
פיצוי וחגיגה עליי..

אורא

New member
זה יוצא בשבילי יום מצויין ל ../images/Emo48.gif|ב

כולם חייבים להתייצב ליום ההולדת .... ריפ אפשר לדאוג שתקבלי רכב חברה - את יודעת איך
תבחרו מקום שעה אשר אצלי בבית - כולם יהיו בברית

למעלה