שלומלום לכולם

ס מ ד י

New member
שלומלום לכולם../images/Emo63.gif

היי, מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה... אבל בכל זאת, רציתי לכתוב פה משוּ, כי ראיתי את הפורום הזה וכאילו הוא קפץ לי לעיניים... וגם אני הונגריה! דברים לא קופצים לי לעיניים סתם
סתם רציתי לומר שלום!

ס מ ד י

New member
ועוד משהו-../images/Emo63.gif

נכנסתי לדבר הזה למעלה "מתכונים" וזה היה כזה מצחיק! אני רואה שם מתכונים לדברים שאני מכינה מילדות, ואף-פעם לא קראנו להם בשמות אחרים... לדוגמא, אף-פעם לא קראנו לבלינצ´ס ככה, אלא קראנו לו בשם ההונגרי שלו... וגם ל rakot krumpli ו-toltot paprika ואני פשוט כל-כך משועשעת! יאאא, איזה כיף!

טומי*

New member
ברוכה הבאה סמדי...../images/Emo24.gif

ראשית כל אחת ואחד מתקבל כאן בפרחים בקשר לחתימה שלך אז ממש לא התשובה אז ברוכה הבאה סמדי!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

למרות שיש כמה שחושבים שזה נדוש מה שאני מבקשת מכל חדשה אבל בכל זאת אעשה זאת
קודם כל שבי איתנו בכייף
מיד השותף שלי יביא ממעדני תמונותיו הנפלאות
ויקבל אותך גם בברכה..ובינתים אם תוכלי לספר לנו קצת על עצמך.. נולדת בהונגריה, ואם כן באישה גיל עלית לארץ... ואם תרצי ספרי לנו על עצמך באופו גלובלי..נשמח מאוד

ס מ ד י

New member
הנה תשובותיי-../images/Emo63.gif

אז לא נולדתי בהונגריה... אני מין צברית שכזו. לא מין, אני צברית (!). אני דוברת הונגרית, בוודאאאאי...
ואני כולה ילדה קטנה ומסכנה שתקועה בעולם אכזר... סתם סתם, צוחקת... אבל ההורים שלי נולדו ברומניה, אבל הונגריה-כי זה נכבש ע"י רומנים, כך שהם מתייחסים לזה כהונגריה וזהו. אני אוהבת דברים הונגרים אבל במידה, כי לפעמים זה יכול להיות מעצבן... אבל פסדר, אני גם אוהבת את הדברים של הארץ היפה שלנו (פרט לאנשים שחיים כאן, אתם יודעים-צופרים בפקקים, דופקים מכות לכל מי שנוכח, הורסים רכוש ובתים... הישראלי הטיפוסי). ואממ... נראה לי... שזהו? כן, זהו

ישRאל

New member
ברוכה הבאה סמדי,,

האם את דוברת את השפה ההונגרית? בואי נקשיב ביחד לשיר הניפלא משנת 1959 Oh, DONNA

למעלה