שלומלום לכולם,

מ ה פ כ ן

New member
קפצתי לביקור !!!...

שוקולדה מה שלומך ?! אצלי החיים שוקקים, נהנים מהחיים מאז שבאה הקטנה לעולם, היא כבר בת 5 וחצי חודשים ומתוקה - כפארה עליה (חמסה חמסה, שום מלח ופילפל, טפו טפו) מה קורה אצלכם ?!

אנפה2

New member
בוקר טוב, מה שלום כולם?

הגעתי להפגין נוכחות, שוקו איך היה ביום ראשון ערב השירים?

מ ה פ כ ן

New member
אגב, החיים האמיתיים היום הם בפייסבוק...

שם כל העדכונים עם כל מה שנלווה אליהם...

בוקר טוב ומואר ../images/Emo140.gif

אין כמו טיפול בצמחים על הבוקר , סוג של תרפיה , סוג של אושר על כל פרח חדש .
מי שיש לו גינה יכול להבין. החל מהבוקר נשלם על כל חריגה במכסת מים מה שגורם לי לחשוב כל הזמן על עוד דרכים יצירתיות איך לחסוך בהשקייה לא אעבור לקקטוסים , אולי אפסיק לגדל צמחי תבלין , אבל לא אוותר על הפינה הירוקה שטיפחתי . הבוקר כותבת אבירמה גולן בעתון הארץ על האשמים במצב שנוצר , והריני מזדהה עם הכתוב. אבל כמו בכל מחדל אנחנו האנשים הקטנים, האזרחים הישרים נשלם גם עבורו. אנפה, לא הספקתי להגיע לערב לאריק לביא, בשל מחוייבות קודמת , אבל שמעתי שהיה מהנה ביותר. המשך יום קריר ונעים

מקווה שזה שקט טוב מתכוננים לחופש../images/Emo79.gif

נוסעת לטבריה שיהיה סופ"ש נעים לכולם

כבר שולחת את התזמורת....../images/Emo24.gif

שלומלום לך איזה כייף לראותך כאן אתה חייב לנו תמונה של הפיצי
מה היא כבר יודעת לעשות? התחלת לחסוך עבורה לתואר שני? אצלנו הכל פ'סדר
הפורום עומד להפוך לחברה בינלאומית , אנו יוצאים מתחומי המדינה , מרחיבים את תחומי הטיולים ושוקלים להשקיע ברכישת בית מלון בכרתים כפי הנראה KDR ינהל אותו ,ופייטוש יהיה אחראי על התחום הקולינרי
לשמור לך את מחלקת השיווק? אשה אורחת קבלה את אגף התעופה והיא תנהל את לוח הטיסות מייבשור אחראית על מדיית הפרסום והפרזנטציות ועידית אחראית על התקשורת כל היתר או בתרדמת קיץ או בחו"ל .
אני בנתיים מאיישת את דסק הקבלה וקמובן שמחה לראותך
מה כ"כ טוב בפייסבוק? התוכל להסביר לגריאטרית שכמוני מה עושים בו? ואיך העסק עובד?

מ ה פ כ ן

New member
תודה תודה !!!...

הקטנה מתהפכת כל הזמן והשבוע גם התחילה לזחול, וואלה בקצב הזה עוד שנה שנתיים באוניברסיטה...
מחלקת השיווק מתאים לי, תשמרי לי מקום... הפייסבוק זה הדבר הבא - אם אתה לא שם אתה לא קיים, מה שניסה בזמנו לעשות חבר'ה ולא הצליח (וחבל), עושה היום הפייסבוק. כותבים שם המון שטויות אבל יש אפשרות לשתף בקבצים כמו תמונות ווידאו ככה שכל החבר'ה יראו איך פיהקתי בזמן הקשב כשהייתי טירון. ממליץ לך לא להירשם כי אם תרשמי, תזניחי את ענייני הפורום לטובת הפייסבוק, אז בעצם עדיף שלא תרשמי...

מעדיפה להשאר בעולמי הישן../images/Emo22.gif

בשביל מה זה טוב לחלוק כל פהוק עם כל העולם ואשתו? מה הבנפיט? לא מאמינה ביחסים שטחיים? זה בטח מצריך מצלמה ומיקרופון ואני לפעמים יושבת כאן מול המסך מקלידה יחפה עם כותנת ומולי צלחת אבטיח עם בולגרית למה אני צריכה שותפים?

maybesure

New member
אני רשומה, כמובן..

איך לא? כל דבר חדש בודקת, כשהיה עוד חדש. לא אהבתי בכלל. לוח מודעות ענקי מצ'עמם... לא משתמשת בו . נכנסת פעם ב 3 חודשים לבדוק אם יש מסרים וזהו.

kdr

New member
פייסבוק - אדיר

כשהתחלתי לקבל הודעות מי אכל גלידה, מי חזר מחו"ל, מי במחזור ולמי משעמם - התנתקתי. אחד האמצעים האדירים להבין כמה כיף לפגוש חברים על אבטיח קר ופיצוחים.

שלומלום לכולם,

חזרנו מטיול מדהים בצפון איטליה. היה ממש כייף ומקסים. היינו במשולש הגבולות איטליה-צרפת-שוויץ. היינו באגמים, חצינו את הגבול לשויץ, , אגם ז'נבה המדהים למי שמכיר,
סאן ברנרד ועוד ועוד, וכמובן שעברנו גם את הגבול לצרפת ועלינו על המון-בלאן המהממממם ביופיו. בקיצור, העין לא מספיקה לקלוט את היופי, הירוק, והמים, אלוהים כמה מים יש להם. בברזיות בפארקים המים לא מפסיקים לזרום. אין ברז שסוגר או פותח, פשוט רק צינור שכל הזמן ניגרים ממנו מים קרים .
כמובן שיש תמונות, אותן אעלה יותר מאוחר. תספרו מה קורה איתכם, איפה הייתם, איפה ביליתם, איזה הופעה שווה ראיתם לאחרונה, ולאן אתם נוסעים הקיץ?? ‏
איילה

אילתי ,ברוכה השווה ../images/Emo140.gif

רק מלקרוא את התאורים נעשיתי
לא פלא שהדשא אצלם ירוק יותר עם שפע מים שכזה.......
כולם מתחבאים כאן תחת המזגנים ,אין יוצא ואין בא
מחכים לתמונות שלך געגתי

שלומלום לך ../images/Emo24.gif

תמשיכי לספר
תעלי תמונות
סאבבה, מחלקת מזוכיסטים מלאה
לקחתי מספר ואני בהמתנה
בתקופה הקרובה נארוז את עצמנו ליום הורים..שבת סגורה..
געגעתי יפתי

אילרי

New member
../images/Emo218.gifאיזה כיף!!!! נשמע שהיה לכם ממש יופי

העם דורש תמונות של הירוק של המים של האגמים של ההרים של השלווה והרוגע ומה אנחנו עשינו? הדלקנו מזגן,, כיבינו אותו מחינו זיעה.. והזענו שוב.. טסנו ל..אילת ופנטזנו על טוסקנה.. הלכנו לים ונצרבנו ממדוזות.. אז למי היה יותר כיף???????????
מחכה לתמונות
אילרי

למעלה