שלומלום לכם...אני חייבת את עזרתכם דחוף....

JOYE האחת

New member
שלומלום לכם...אני חייבת את עזרתכם דחוף....../images/Emo70.gif

מקווה שתוכלו לעזור לי... אני וחבר שלי חוגגים שנה בע"ה.. ואני עושה לוי אלבום עם כל מני תמונות שלנו,משפטים וכולי.. ואני צריכה שתעזרו לי לעצב כל מני דברים...
אני צריכה שתכתבו כותרת יפה מרשימה כזו ולא גדולה מדיי..."אך הכל התחיל?!?..."
אם אתם יכולים לכתוב כמה שיותר כל מני משפטי אהבה יפים כאלו...בכל מני כתבים מיוחדים!!..."אני איתך באש ובמיים"...."עד הסוף להיות שלך אני מבטיחה..."..."איתך לאורך כל הדבר.."...אני אוהבת אותך הכי בעולם!!!!"
אם תוכלו לכתוב כל מני פזמונים משירים רומנטיים כמו...(לכתוב עוד???או שיש לכם רעיונות לשירים?)
בכל בוקר מתעורר לי משנתי ורק תפילה אחת בלב אצלי קיימת שנתעורר מחובקים כך לתמיד כמליבך עוד אהבה גדולה זורמת אל תוך ליבי המאוהב לעולמים
כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינונו אהבה כמה עוד אפשר צריך פה מילה יותר גדולה!!!
אם תוכלו בבקשה לכתוב את זה בצורה יפה כזאת...ולהוסיף לבבות וכאלו..ואלי גם את הסימן של המזלות...זה התאמה אסטרולוגית.... התאמה בין דגים )תאריך לידה: 8891/20/72( וסרטן )תאריך לידה: 9891/70/90( סרטן עם דגים הוא זוג רגיש בו האחד יעזור לפתח את האגו של האחר. הדגים הינו חולמני ושוגה-בדמיונות אך מאחר והסרטן הינו פועל מלא-דמיון, הרי שיחד הם יוכלו להפוך את חלומותיהם למציאות. הדגים מספק את הרומנטיות בחייו של הסרטן, והסרטן הינו המאהב המגן-תמיד לו זקוק הדגים. שניהם רגשיים ומאוד נאמנים, ורגישים האחד למצבי-רוחו של האחר. הם יתפוצצו בחדר השינה מאחר ושניהם נענים מבחינה מינית. הסרטן חייב להוביל, אך הדגים הינו תלמיד מאוד חשקן וארוטי. זהו זיווג מאוד הרמוני. מקווה שלא נסחפתי ושהבנתם זה ממש חשוב לי
תודה מראשש=)

JOYE האחת

New member
ואשמח אם תוכלו לעצב לי מס' תמונות../images/Emo26.gif

אם תוכלו להוסיף לבבות... משפטים... לעשות מסגרות יפות.. הכל מתאים...ובבקשה אל תקטינו את התמונה שאני יוכל לפתח אותה באיכות טובה... תודההה

eiladean

New member
עיצבתי משהו יפה עבורכם

כל מה שביקשת זה פשוט עומס עומס עומס עומס.... וזה כבר מאבד מהטעם הטוב הוספתי את השיר שרצית ואת התאריכי לידה שלכם אבל בלי כל הקטע של מזל דגים ומזל סרטן וכו' לבבות כאן זה ממש לא במקום יותר מדיי קיטשי וקשקשני אשמח לשמוע את דעתכם? שיהיה לכם אחלה יום מאילנית

eiladean

New member
תודה-לקח קצת זמן לחשוב על זה....

כי היא רצתה כל כך הרבה כיתובים ובסוף זה לא משאיר מקום לתמונות שוב- תודה על המחמאה שיהיה לך יום נפלא ומקסים מאילנית

WOWWWW../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

זה מדהים ופשוט כישרוני
את מוזמנת לספר קצת על עצמך ועל איזה תוכנה את עובדת
ברוכה הבאה אילנית

eiladean

New member
תודה- קוקילידה 23 אספר קצת על עצמי

שמי אילנית, אני הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים במקצועי- את העיצוב ל-JOYE עשיתי בתכנת COREL DRAW- אני פשוט מסתדרת עם תכנה זו יותר מאשר פוטושופ. כרגע אני אמא במשרה מלאה לתאומים מקסימים בשם נעם והראל ואתמול כשהם הלכו לישון שנת לילה נעימה- הצצתי בפורום הזה, מצאתי זמן ובחרתי את JOYE זהו בינתיים- שמחתי לעצב תמונה ומקווה שגם JOYE תאהב את זה אני מאחלת לכולם יום נפלא ומקסים מאילנית

Corel draw.. איזה נוסטלגי../images/Emo6.gif

למדתי את זה בתיכון
וכבר שכחתי איך עובדים עליה
אבל זה עושה לי חשק להיזכר בה קצת יותר
על התאומים
שיהיה לך יום ~גשום~ ומקסים [איזה כיף שחורף
]

למעלה