שלומלום לכם...אני חייבת את עזרתכם דחוף....../images/Emo70.gif
מקווה שתוכלו לעזור לי... אני וחבר שלי חוגגים שנה בע"ה.. ואני עושה לוי אלבום עם כל מני תמונות שלנו,משפטים וכולי.. ואני צריכה שתעזרו לי לעצב כל מני דברים...
אני צריכה שתכתבו כותרת יפה מרשימה כזו ולא גדולה מדיי..."אך הכל התחיל?!?..."
אם אתם יכולים לכתוב כמה שיותר כל מני משפטי אהבה יפים כאלו...בכל מני כתבים מיוחדים!!..."אני איתך באש ובמיים"...."עד הסוף להיות שלך אני מבטיחה..."..."איתך לאורך כל הדבר.."...אני אוהבת אותך הכי בעולם!!!!"
אם תוכלו לכתוב כל מני פזמונים משירים רומנטיים כמו...(לכתוב עוד???או שיש לכם רעיונות לשירים?)
בכל בוקר מתעורר לי משנתי ורק תפילה אחת בלב אצלי קיימת שנתעורר מחובקים כך לתמיד כמליבך עוד אהבה גדולה זורמת אל תוך ליבי המאוהב לעולמים
כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינונו אהבה כמה עוד אפשר צריך פה מילה יותר גדולה!!!
אם תוכלו בבקשה לכתוב את זה בצורה יפה כזאת...ולהוסיף לבבות וכאלו..ואלי גם את הסימן של המזלות...זה התאמה אסטרולוגית.... התאמה בין דגים )תאריך לידה: 8891/20/72( וסרטן )תאריך לידה: 9891/70/90( סרטן עם דגים הוא זוג רגיש בו האחד יעזור לפתח את האגו של האחר. הדגים הינו חולמני ושוגה-בדמיונות אך מאחר והסרטן הינו פועל מלא-דמיון, הרי שיחד הם יוכלו להפוך את חלומותיהם למציאות. הדגים מספק את הרומנטיות בחייו של הסרטן, והסרטן הינו המאהב המגן-תמיד לו זקוק הדגים. שניהם רגשיים ומאוד נאמנים, ורגישים האחד למצבי-רוחו של האחר. הם יתפוצצו בחדר השינה מאחר ושניהם נענים מבחינה מינית. הסרטן חייב להוביל, אך הדגים הינו תלמיד מאוד חשקן וארוטי. זהו זיווג מאוד הרמוני. מקווה שלא נסחפתי ושהבנתם זה ממש חשוב לי
תודה מראשש=)
מקווה שתוכלו לעזור לי... אני וחבר שלי חוגגים שנה בע"ה.. ואני עושה לוי אלבום עם כל מני תמונות שלנו,משפטים וכולי.. ואני צריכה שתעזרו לי לעצב כל מני דברים...