שלומלום לכם

goldyboy

New member
שלומלום לכם ../images/Emo140.gif

באתי לפתוח דיון, באישור מנלת הפורום המקסימה
בקשר להודעה ששמתי אצלי בפורום אלימות, על אלימות בשפה שלנו ועל הקשר בין אוכל, סקס, אלימות, שפת הדיבור שלנו והיחס שאנו מתייחסים אחד לשני ואיך שגברים מתייחסים לנשים. כולם מוזמנים להשתתף בדיון. מקווה שתמצאו בזה עניין. בגלל שזה קשור באוכל ומסעדות זה נראה לי מתאים.
זה הנושא יום טוב, גולדי

גידי42

New member
שלומלום גם לך

על הקשר בין סקס לאוכל רבות דובר כאן והנושא נדון בהרחבה יתרה. אני מתפלא על ליטוש שהיא לא הסבה את תשומת לבך לכך. אגב השרשור היה מאלף והמסקנות בו מפתיעות מאד כך ששוה לך לבקש מהמנהלת המדהימה שלנו (מס1 בכל גלקסית האינטרנט כולה) את הקובץ ואם ממש תהיה נחמד יכל להיות שהיא אפילו תוותר על שכ"ט ואלימות, פה בפורום? תאמין לי, מהכרותי את רוב האנשים כאן אין נושא יותר זר לנו. כל משאנחנו אוהבים זה לאכול טוב, קצת סקס פה ושם, למצות את הפוטנציאל הגלום בחיים הקצרים, ורק לעשות טוב לכולם אז אני אתפלא מאד באם תמצא כאן שט"פ בנושא. תקנו אותי עם אני טועה!!

צודק בהחלט! אנחנו פורום מאד

הרמוני, לדעתי. מרב גאוה
(שיש לנו כלפי הפורום), בסוף כולנו נתחתן

liti

New member
ולמרות זאת ../images/Emo26.gif

גולדי העלה כאן נושא שלמרות שלא מכוון אלינו ישירות, הרי שיש בו בכדי להעלות את המודעות שלנו להתבטאויות שלנו- ולא נראה לי שיש מישהו ביננו שלא אומר מידי פעם מילים המשתמעות לשני פנים כפי שמפורט בהודעה. ממליצה לכם מאוד להכנס ולקרוא. כשאני קראתי את ההודעה לראשונה הופתעתי לגלות את הכוח שיש מאחורי הביטויים היומיומיים הכל כך שגורים בפינו ואת מידת ההשפעה שלהם על ההתנהגות שלנו, גם כפרטים וגם בהיותנו מקשה חברתית אחת שלמה.

גידי42

New member
../images/Emo88.gifקיבלתי בהכנעה....

את נזיפתה של ליטוש, (מנהלת או לא מנהלת?) ולכן טרחתי וקראתי את המאמר ועכשו אני עוד יותר משוכנע. האם שמתם לב שבכל עשרות הביקורות שנכתבו כאן, לפחות מאז שאני כאן, מעולם ואף אחד לא השתמש כאן בביטויים כגון הרבצתי סטייק, תקעתי ארוחה, דפקתי שיפוד וזה רק מוכיח שכאן נוכחים רק אנשים מעודנים, שעולם הדימויים שלהם יותר עשיר ומגוון. אבל גם אם.... אז מה. כל הביטויים האלה הם סלנג ותו לו. ומתוקף היותם סלנג אין לתרגמם באופן מילולי, הלו זה טיבו של סלנג בדיוק כמו "חבל על הזמן" אז מה באמת חבל על הזמן? או "ניגבתי חומוס" אז מה משהוא יחשוד (במיוחד בי!!!) שבאמת ניגבתי... ועוד ועוד ועוד לא רואה בין הביטויים הללו ובין אלימות כלום וכלום. מי שאומר הרבצתי סטיק ומרביץ אחר כך באמת למשהוא, או תוקע סטייק ואחר כך את החברה שלו, מקומו באישפוז ולא בין אנשים. כך שליטוש, הקשר שניסו לעשות בין הפורום הזה לפורום של אלימות בנושא של אוכל לא במקום לטעמי!!! ואיפה סיגרוס שאני צריך אותו!!!!

liti

New member
נראה לי... שאתה פותח בדיון!

אגב, סיגרוס עכשיו עסוק בניסוח מכתב לחברו הטוב יוחנן בו הוא מפרט את הסיבות מדוע לדעתו על הגרגרנות להשאר ברשימת החטאים של הדת הקתולית.

למעלה