שלומלום...שלומות..והשלמות

שלומלום...שלומות..והשלמות

השלמתי כל השירשורים ונעים שוב לשוט על הרפסודה.. החופש המצות האביב ומה שבינהם הרחיקני מחיק הנט וקפצתי לביקור אני חושב שעשיתי טעות שהבאתי את ביתי להכיר את בת זוגתי וביתה אילת, ים, בית מלון, אטרקציות חשבתי שנכון לעשות זאת באוירה שכזו תחרותיות אין סופית על תשומת לב!! תסכול מרב רצון לחלק עצמי!! והכי איכזב אותיי זה הקרירות והאדישות המופגנת של בת זוגתי לביתי להבדיל מיחסי לביתה אמרתי לה שאני חושב שביתי בודקת אותה ,בודקת גבולות ושההיתנהגות שלה נובעת מקינאה או בילבול (תחלס לא מחבבת את הילדה שלי ברור...) זה בהחלט שיכנע אותי לא למהר וא לעלות את נושא המגורים המשותפים צריך עוד לעגל פינות, לשייף.לעבוד ===אתם יודעים ולנשים שבחבורה ---

ח ד

New member
אוי, אוי, אוי,

קודם כל ברכות על זה שקודם אתה בודק אם יש מים בבריכה. כמה מוכרת ההרגשה שמתחרים עליך!! כמה מוכרת התחושה הלא נעימה שעליך להפוך מאדם אחד לשלושה-ארבעה במקביל, להתפצל לך כמו חיידק, להפוך למערכת סוכריות, או מוצצים, שכל אחד מרצה מישהו אחר. עם הזמן או מתים מהתקף לב, או מגיעים למסקנה שאתה יכול להיות רק אחד, ולעשות רק דבר אחד באותו הזמן. ומי שמרגיש נפגע מזה, שישתה כוס מים וירגע וישאל את עצמו לאן פתאום נזלה לו כל הסבלנות. תאמין לי אריה, שאף אחד לא יזרוק את הבעיות שלו עליך. כי זה מה שכולם עושים כשהם הופכים אותך לאיזה עוגה שצריך לריב עליה. למה בעצם לריב? כשאתה בעבודה נעלבים שאתה לא בבית? כשאתה בשירותים נעלבים שאתה לא רוחץ כלים? כשאתה נוהג נעלבים שאתה לא מנשק? כשאתה, תסלח לי, מזיין, נעלבים שאתה לא מוריד את הזבל? אז למה כשאתה בבריכה נעלבים שאתה לא בלובי, וכאתה בלובי נעלבים שאתה לא בחדר, וכשאתה בחדר נעלבים שאתה לא בחדר כושר? אתה יודע, נשים זה באמת עם נפלא. מאוד מפותח ולגברים יש הרבה מה ללמוד מהן. אבל כשזה מגיע לקינאה? אוי אוי אוי

ע י ן

New member
גברים ממאדים ../images/Emo153.gif...נשים מנוגה|שי

סליחה יקירי ?
הסבר , פרש , נמק והדגם ! מי נעלב שאתה לא מוריד את הזבל בזמן שאתה ... ? <לא אני > תאמין לי אריה ...תשאל כל אחת כאן ...הסיפור כולו הוא לא תחרות על תשומת לבכם הגברים ...זה פשוט שאתם בלתי נתפשים במסורבלות שלכם
...גברים הם עם מוזר ביותר שיודע לעשות רק ואך ורק דבר אחד בזמן מסויים !!!
לעולם , אבל לעולם לא שניי דברים יחד !!!!
וזה הכל , עד שהנשים מבינות שהייצורים הללו הם חד צצדדים ! בעלי מימד אחד בלבד ...מצויירים ....ואז לא מצפים מכם גם להוריד את הזבל וגם ל...
ולא מצפים מכם גם לחשוב על משהו וגם ליישם חלילה....
או אז בני הזוג הופכים לזוג יונים ! <זה קורה בגיל 106 !> כשהאישה מזדקנת מאוד מאוד <103> וכבר לא מסוגלת לבצע 6 פעולות במקביל ...והגבר למד לכבר איך גם חושבים על משהו
וגם זוכרים ליישם
!!!!!- אז נהיה גן עדן ממש....
סתםםםםםם- אתם נפלאים באמת , רק איך אומר אבי קושניר במופע שלו ... < אנחנו הגברים פשוט דגם ישן יותר שלכן ...> מישהו ראה את המופע ? גבר= צייד אישה = מלקטת. אריה, ואם לרגע להיות רצינית אז נכון יש מתח מסויים....אבל לרוב הוא מתח של התחלה ....<מנסיון שלי > זה עובר ...זה מתרכך... לומדים להכיר טוב יותר ו"האיום " נושר לו אט אט ....בדיוק כמו בין בני זוג...זמן + נכונות + קורטוב אופטימיות ואמונה = סיכוי טוב להצלחה... בהצלחה רבה...

עין חשבנו אותו הדבר...בעניין הזבל

שלא לדבר כשהגבר גם איטר יד ימינו...............זה בכלל נראה כנכות מלאה. ואם כבר הזכרת את מאדים ונוגה,אני מתגעגעת לחברות שלי ולפעמים בא לי לשוב לנוגה..............

ע י ן

New member
איטר יד ימין - מילא ../images/Emo6.gif

< אפשר להוריד זבל גם ביד שמאל ...> אבל אי אפשר ....
טוב נו.... כן יונה ...גם אני לעיתים מתגעגעת ל
...ויושביו המופלאות אחיותיי.... ישנם הבדלים מאוד מהותיים בין המינים .... הנה למשל ..: בזמן חופשתנו ביקשתי מאימי לבוא אלינו הביתה ולהיות עם הילדים יום אחד בלבד <עד שאביהם יגיע לקחת אותם > היא הייתה בחופש והסכימה בשמחה. בקיצור השארנו לה גם את הרכב שלנו...<בתקווה שאולי יסתדר לה להגיע להחזיר אותנו מן השדה בחזור...> עוד בטרם הגענו לייעדנו ...היא הספיקה לרסק את האוטו...
ולחתום לנהג המעורב על תצהיר שהיא אשמה ומתנצלת <?!>וזה מצחיק עכשיו רק כי לא היו נפגעים - תודה לאל.... הגענו חזרה ...לקחנו מונית ...נדהמנו...שתקנו..דיווחנו לחברת הביטוח.... ואז נדרשנו לתת כמה פרטים שלה<"הנהגת ">...צילצלנו אליה ...: אמא מס. ת.ז...
ארבעים דקות תמימות של התנצלויות...בירבורים ....הסברים....ושאלות !!! הנה אישה !!!!!
כשכבר הצלחנו לנתק סופסופ ...חד אמר שאם היה צריך פרט כלשהו מאביו...צילצל שאל קיבל תשובה ברורה - דרישות שלום קצרות וביי - הנה גבר !!!!
הבנתן נשים יקרות - אנחנו מופלאות , מחזיקות את הבית , העסק , חשבון הבנק ...ביד אחת מכינות צהריים ביד השניה מגהצות את החולצה של הבוקר ...על הכתף תלוי לו דרך קבע הטלפון ...והעיניים בפנטומימה מסמנות לילד להרים מייד את הרולרס!! ...עם רגל ימין טורקות את דלת ארון המטבח בדיוק ברגע שרגל שמאל מיישרת את השטיח ... א ב ל אנחנו ברברניות קשקשניות ....<בלעדינו אין שיחה !!! > מאוזן מספיק ?גברים יקרים ?

maof

New member
אוקי ...............

ואחרי שקטלת את הגברים
אני לא רוצה להשתתף בדעתו של אריה...... שנשים הן זן מיוחד בילתי מובן....... לפי דעתי הכל עינין של גישה .....ורצון להבין הייתי ממליץ לך פשוט לדבר איתה על הנושא ולראות מה באמת מפריע לה...... קשה לי לראות אישה/אמא מוותרת על הילדים שלה ולכן לפי דעתי לה צריך להיות קל יותר לקבל את הבת שלך....... אולי יש דברים אחרים לא מובנים ?? ואת זה צריך לישאול ולהוציא החוצה ואם תחושתך נכונה ..... יפה שעה אחת קודם לדבר על זה..... ולהעמיד דברים במקומם
מעוף

rolan

New member
סיפור על קינאה נשית ../images/Emo3.gif

אריה לא שואג (?) אני יכולה לספר לך על קנאה... היו ימים שחתלתולה של אוהי חשבה שאני גונבת לה את אבא... (יש עדיין שאריות של חשש כזה)...
זה היה בפסטיבל לתאטרון אחר בעכו - מכיר?...
נסענו - אוהי, חתלתולה ואנוכי
התקופה היתה תקופת התעלמותה ממני ואי רצון בולט להריח אותי בסביבתה...
אוהי יצא איתה לבילוי בפסטיבל וביום שלמחרת רצה שניסע שנינו, היא שמעה על כך וביקשה להיצטרף, אבל, עד הרגע האחרון לא יכלה להחליט אם כן או לא...
לי היה קשה להסכים שתבוא, אבל ידעתי שזה חשוב לצרף אותה ולכן הסכמתי.
נסענו והתחלנו במסע השיטוט בין מופעי הפסטיבל. חתלתולה כל הדרך קיפצה ועברה מצד לצד של אוהי בנסיון לחסום כל מגע בינינו.
אני הייתי מתוסכלת מאוד וניסיתי לברוח ואם זה היה אפשרי הייתי עושה משהו כדי להיעלם...
כמובן שלא הצלחתי להיעלם, שלא לדבר על לברוח וזאת משום ש....
אוהי המופלא שלי
, בדרכו המאוד מיוחדת, הצליח להשאיר אותי צמודה אליו וגם אותה בסביבתו הקרובה
הוא הרגיש בחוסר הנוחיות של שתינו
התחלק לכמה חלקים (כמו שציין חד...) ועשה את הבלתי יאמן...
כן, אריה, זה אפשרי וככה זה
ככה זה בהתחלה, כי כל אחד מחלקי הפאזל צריך למצוא את מקומו ואנחנו המבוגרים, כל פעם בתורו נמצא בתווך.
נמצא במקום הלא נוח הזה באמצע וצריך למצוא את הדרך כדי לאזן את מאבקי הכח הללו שלאט לאט נעלמים מעצמם.
יישר כח אריה
תדע שהשיוף ועיגול הפינות הוא תפקיד המבוגרים שבחבורה והילדים? הם מתעגלים איתנו....

blonda3

New member
מציעה לך להחליף חברה../images/Emo70.gif../images/Emo52.gif

מה זה תכלס לא מחבבת את הילדה שלי ברור...? אצלי-דבר ראשון שהיתי בודקת זה את היחס של בן זוגי לילדים שלי. זה דבר כלכך חשוב ובסיסי.... שאם הוא לא קיים-אז -לא תודה. מגורים משותפים?
אויאויאוי......

אריה לא שואג

חשבתי מה עושים איתך ? רגע חשבתי להגיד לך כמו ורדה זקונט ...תעיף אותה וברגע השני חשבתי שאולי כדאי להבין ולנסות לגשר. בסוף אמרתי לעצמי שמנורות אדומות שנדלקות בהתחלה ואנחנו מתעלמים מהן ...סופן להרוס את היחסים.מכירים את המשפט הזה שאנחנו אומרים אחרי שנדפק לנו משהו? הרגשתי בבטן שזה לא טוב ובכל זאת התעלמתי. שורה תחתונה.אם תדחיק זה יתפוצץ לך בפנים .ואם תתמודד אולי זה יצליח. ואם תזרוק לא תדע לעולם ...... לך עם תחושת הבטן בסוף היא תמיד צודקת.

rolan

New member
עוד קצת על נשים ../images/Emo8.gif

מאת יאיר לפיד שיודע לגעת במקומות המדוייקים בשפתו היפה... אשה בת 40 - מאת יאיר לפיד אשה בת ארבעים יודעת כל מיני סודות ... היא יודעת שהבעל לא פול ניומן ומסתפקת בקטנות העיקר שהוא מרים בשירותים את הקרש אחרי שהוא משתין בא להורים שלה בשבת ושונא את אמא שלה שקשה להאמין אשה בת ארבעים יודעת איך להיראות הרבה פחות יש לה קרם פנים, איפור צוואר, חזייה דוחפת ומכנסיים מכווצים אבל בעיקר יש לה את המבט הזה שאומר: את מה שאני כבר שכחתי, בנות, שום פרחה בת עשרים עם תחתוני חוטיני לא יודעת לעשות אשה בת ארבעים יודעת את כל מה שחשוב היא כבר גמרה לימודים, גמרה חיתולים, גמרה לבד כשהוא היה במילואים היא לא חיכתה עד שישוב .... יש לה הרבה פחות בעיות שצריך לפתור והיא נראית יותר טוב בשחור והרבה יותר נעליים שהיא לא צריכה והיא יודעת כבר - תודה לאל - איך מבקשים סליחה אשה בת ארבעים יודעת שאף אחד לא שם לב כשהיא מסתפרת אז היא אומרת - תגיד נכון אני נראית אחרת? היא יודעת איך קונים שמלה, גם בתקופה שהיא טיפה יותר שמנה וכשהחברה הכי טובה שלה מתגרשת גם היא לא סובלת את הבן זונה אשה בת ארבעים יכולה להיות כל כך יפה שהנשימה שלך נעצרת וכשהיא אומרת לך שאתה אידיוט תקשיב ! כי היא יודעת על מה היא מדברת היא לא איזו ילדה, היא אשה בת ארבעים והיא עברה מספיק כדי להבין שהחיים עכשיו רק מתחילים >

sugar7

New member
מותר לבקר?

זה אולי לא יעזור לך כי מה שנעשה כבר נעשה, אבל אולי זה ייתן לך פרופורציה על הדברים. אני חושבת שזו היתה טעות לעשות את ההיכרות בחופשה משותפת. זה הרבה מדי בשביל ההתחלה. למרות התפאורה הכאילו פסטורלית, חופשה משותפת יכולה להיות גם דבר מלחיץ. זה הרבה זמן יחד! אין לאן לברוח! לי חופשות עם הילדים קשות מאד לפעמים (וזה אחרי שאנחנו חיים יחד כבר שנים ושוררים בינינו יחסים טובים). תקח בחשבון שהיתה פה סיטואציה מלחיצה עבור כולם. זוגתך עמדה למבחן בעיניך, אתה עמדת למבחן בעיני בתך, זוגתך בחנה את בתך ולהיפך - בקיצור מרוב מבחנים קצת קשה לתפקד, לא? לאט לאט ובסבלנות. מפגשים קצרים, הדרגתיים, לא ליפול בבת אחת עם כל החבילה. ומאד מסכימה לחכות קצת עם המגורים המשותפים.

מצד נוסף

ראית את האמת אריה,לפעמים בפגישות ראשונות אנחנו כל כך משתדלים שקשה להאמין שמשהו יכול להשתנות,אתה ראית והבנת את שאחרים מגלים בשלב יותר מאוחר. שווה מחשבה

../images/Emo140.gif../images/Emo66.gifתודה.........

על התגובות והשיתוף והבעת הדיעה .. רציתי להודות גם במסר אך משום מה אין לי אפשרות לקבל או למסור אז תודה אישית לכל אחד

*יערית

New member
קצת קשה לי...

להתחבר לתגובות של..."זה רק ההתחלה" חכה עם הזמן היא עוד תתרגל אליה..צר לי.. קנאה שכזו הינה במקומה
. לא מוצאת מקום לתחרותיות על תשומת הלב מבן זוגי עם ילדיו,לא מוצאת לנכון החמצת פנים, לא מוצאת לנכון לגרום עוול לבן זוגי שבטח כ"כ רצה שהדברים יזרמו על הצד הטוב ביותר.. ואם זו ההתחלה...אני כבר רואה את סופה! בד"כ אני לא רואה דברים הצורה כזו קיצונית, אך דווקא כשמדובר על ילדים,על קשר... זה מדהים אותי כמה אנשים מפספסים להם קשר טוב בגלל קנאה,צרות עין,ורכושנות! שיהייה לך אריה בהצלחה....לא קלה היא דרכך

sugar7

New member
את צודקת אולי במישור השכלתני

כי באמת מה יש לי לקנא בילדים? זה הרי לא הוגן ואני המבוגר והכל... בפועל, בעולם הרגש, לא תמיד זה נשלט ואני לפחות מוצאת את עצמי פעמים רבות עם רגשות שליליים גואים, שאני יודעת שהם לא במקום, שאני יודעת שכבוגרת אני צריכה להבין, להבליג וכו, אבל..., לא מצליח לי! ואני לא מצליחה גם להעמיד פנים שלא אכפת לי ולא מפריע לי. יערית, אני מאחלת לך שהמפגש שלך עם ילדיו של מעוף והדינמיקה ביניכם תיבנה כמו שכרגע בתיאוריה את חושבת שצריך (וצודקת אבל...).

למעלה