שלומלום :cool:

העצלנית

New member
שלומלום :cool:

נוני ביקשה נורא יפה אז באתי. הייתי גם אתמול אבל לא כתבתי. אז אני מתקנת את זה עכשיו. אני דפנה בת 15 וכן אני אוהבת את הבית ספר שלי אני גם מוזרה קצת -טוב הרבה. אני עוד אחזור ראו הוזהרתם. באהבה דפנה

daboor

New member
רק כי היא ביקשה?!?!?

יא חסרת טאקט! ;-) סתאאאאם אהלן! טוב לדעת שיש מישהו חיי בפורום!

העצלנית

New member
תכננתי לכתוב

סתםםםםםם כזה. אבל נוני באמת ביקשה יפה וגם ממש נחמד כאן. אז באתי. ואני חיה רק בערך-טוב לדבר

daboor

New member
יוווווווווווווווווווווווווו

זוכרת את יובל (השרוף 16)????????. אני ינסה להביא אותו לביקור פה! חייבת לראות אותו! אני מתגעגעת לכינוי שלו על המסך...

העצלנית

New member
לא מכירה אותו- בעיקר מסיפורים

כשאני הגעתי נדמה לי הוא בדיוק עזב. לפני יותר מחודשיים ולמה בכלל?

daboor

New member
יוווווווווווווווווווווו 2

ההפסד באמת כולו שלך!נער מקסים... ועכשיו יש לי עוד סיבה לשכנע אותו.. כדי שאתה תכירי אותו.. הוא הביא אותי לפורום! יו הכל כל כך שומם פה... אני משתגעת! אני אלך לפרסם קצת גם בIOL זה נראה לי יעזור קצת..

באמת אחלה בן אדם

ניסיתי לשכנע אותו לבוא אבל הוא לא מסכים הוא אומר לי שאסור לו ומזבל לי תשכל אבל אני ינסה לשכנע אותו שוב!!!!

daboor

New member
עזבי שטויות!!!!!

בטח שהוא יבוא! אני יקמבק משהו..

העצלנית

New member
תגיד רועי לא מגיע לי איזה מילת

שלום ממנהל הפורום הנכבד. מה אני עז?! סתם אל תתיחס אליי אני מקשקשת שטויות.

סורי... אז ברוכים הבאים ובפורום

שלי אני דורש השתתפות מלאה!!! עוד לא הגבת כמעט על כלום אז יאללה !!! אני מחכה!!!

העצלנית

New member
יס סר-

אל תדאג אני עוד אדבר כל כך הרבה. שתבקש ממני לשתוק. ונוני את קנגרו סתםםםםם חולה עלייך

העצלנית

New member
מקורות סודיים

סי אי איי וכאלה. אני וכמה חבר`ה שם ככה (מראה עם הידיים ונזכרת שזה לא יעיל- תבינו לבד.) קרובים.

העצלנית

New member
ה CIA

שזה סוכנות הביון האמריקאית למי שלא ידע. ואני זאת עבדתכם הנאמנה מאוד מאוד קרובים וכן נוני תאשימי אותם דרכם אני יודעת מה את באמת אההההההההה צחוק מקפיא דם היה זה.

Angel of Hell

New member
קוראים לי בונד ג`ימס בונד

אתם לא צריכים לפתוח את זה הבונד הוא בשביל הרגע

למעלה