גברת ... וונקובר היא אחת הערים היפות בקדנה אם לא היפה שבהם . על סאן פרנסיסקו אני לא צריך ךהרחיב יותר מידי , אם את לא מבינה מה יש לעשות שם אז אל , לאס ווגאס היא דבר מדהים ושווה צפיה ( גם אני לא מהמר וביליתי שם יום אחד שהיה שווה ) , בוסטון היא ערש התרבות האמריקאית , שם הכל הכל , עיר אירופאית ( שאגב קרובה מאוד לנאייגרה פולז ) ושווה ביקור . בקשר לטקסס , גברתי אני חייתי שם חצי שנה . זה המקום לקניות ( בין הכי זולים בארה"ב וכמות מרכזי הקניות שם , חבל"ז .. ואני אומר מניסיוני הפרוע - חזרתי משם עם 3 מזוודות מלאות , זה המקום לקניות !! ) , המקום לאוכל טוב ( גם מניסיון ) , המקום למי שאוהב טבע וסוסים , אווירה של המערב הפרוע . אני נהניתי שם נורא . אגב באתר שלי כבר ביקרת ?? ( אולי מקריאה שם תביני יותר ) . דאלאס , יוסטון , סאן אנטוניו . כל עיר כזו שווה לדעתי ביקור . משם אפשר להמשיך דרומה לניו אורלינז - אחד המקומות הכי מדהימים שקיימים בארה"ב ולרדת לפלורידה. יש מליון ואחד מסלולים ואפשרויות , ארה"ב זה קונטיננט ענק ומדהים שאין סוף למה שיש לראות שם .. אגב נופים .. מה עם הגראנד קניון ?? או השמורות המדהימות בקליפורניה ?? יש כל כך הרבה ... דני