שלומלום

aodem

New member
שלומלום ../images/Emo13.gif

היי אני חדש כאן,בן 20.מישהו יודע איך אפשר להתקבל לתוכנית (לעונה זאת או לעונה הבאה אם יש)? אני מת על ספורט אתגרי והייתי מת להשתתף בתוכנית כנגד נעמה המעצבנת הזאת ולגרום לה להפסיד וללכת הביתה ... איזה קוטריתתתתתתתתתתתתתתת.

gurfi

New member
ברוך הבא...

אי אפשר להתקבל לעונה הזו. מין הסתם הם כבר גמרו לצלם את כל הפרקים. לא בטוח שבכלל תיהיה עונה שניה.. ואם אתה מעיף את נעמה - אתה מעיף גם את חיים... נקודה למחשבה.....

אין לי מושג

אני רק יודעת שנעמה מעצבנת כמו שאני שונאת לימון. והמשתתפים יכולים להיות רק בני 18 + נכון?

ori 15

New member
כבר סגור...

לעונה נכוחית אין כבר אודישנים והכל... תקווה שתגיע העונה השנייה ותחפש את הפרסומים על התכנית

aodem

New member
תודה ../images/Emo24.gif

נקווה שתהיה עונה שנייה.צר לי שאני פוגע בחיים שהוא 10 וגבר גבר,אבל לנעמה לא מגיע לזכות שכן את כל העבודה עושה חיים (אפילו היום בתוכנית הוא משך את הקנו החוצה מן המים) בזמן שהליידי ישבה בפנים ולא הפסיקה ...... כרגיל ..... לקטר !!!

gurfi

New member
אח של חיים, תשאל אותו בבקשה למה....

אחיך לא עשה טובה לאנושות והפך את הקנו כדי לגרום ללידי להרגיש מה זה מיים...

חבל...

חבל שהוא לא הפיל אותה קיבינמאט והיא הייתה חוטפת איזו מכה והייתה משתתקת למשך היום כי הרי ממילא היא לא עושה כלום

shlomov2001

New member
הקטע שלא הראו

היה קטע שהמים הפכו למון בוץ כזה אז הוא יצא החוצה והתחיל לדחוף אותה, וזה בנוסף על הקטע בסוף שהיא ישבה והוא דחף (והוא הרס נעליים חדשות!)

gurfi

New member
אתה רק מחזק את השאלה..

מדוע ולמה הוא נתן לה להשפיל אותו ככה...

צודק לחלוטין

אבל כמו שהיא אשמה גם הוא אשם. בן אדם, תפסיק להתייחס לגברת כמו איזו ליידי ותקים אותה! נו מה לעשות, צריך עבודת צוות לא?

אמממ.... אני גם רוצה להשתתף

אני מתה להשתתף בתוכנית הזו, אבל נצטרך לחכות לראות אם תהיה עוד עונה (נראה לי ש"רשת" עלו על הצלחה די גדולה...) ומי אמר שההשתתפות היא מגיל 18? באסה... אבל בעצם בספטמבר השנה אני יהיה בת 18 הלוואי יקחו איתי...
.....

למעלה